Första dagen på mellanstadiet Modig, Irriterad och Lat – 4 kids and braids

4 kids and braids

Första dagen på mellanstadiet Modig, Irriterad och Lat

Go kväll tisdag! /Samarbete Rofadesign/
Var som vanligt tvungen att tänka efter lite granna men idag har det faktiskt varit tisdag. Vi kom isäng lite sent igår kväll och vi var alla trötta när klockan ringde imorse. Vi åkte mot skolan och jag hade faktiskt bara tänkt lämna av dom. Men så tänkte jag täljer med dom in till skolan i alla fall eller ja det hade jag nog tänkt från början också. Mollie gick iväg själv och mötte upp en kompis medan jag hängde på trillingarna.
Tjejerna mötte en kompis på vägen de också som de gick med till gympasalen. De sa typ hejdå till mig. Jag dröjde mig ändå kvar jag ville på något sätt vara med. Är man med och typ skolar in dom när de börjar på mellanstadiet? Jag följde efter tjejerna in och stod och lyssnade när rektorn välkomnade alla och alla lärare fick presentera sig. Träffen avslutades och tjejerna var de första som fick lämna gympasalen med sin nya mentor. De vinkade lite glatt till mig när de gick förbi. Du kan gå hem nu mamma sa dom. Men jag dröjde mig kvar och hängde på några andra mammor till klassrummet. Jag ville vara där jag ville vara med och skola in dom till 4:an. Efter en stund genom gång i klassrummet fick ålål berätta lite om sommaren. Maja berättade att hon varit i Frankrike, Tilda att hon åkt bil till Biarritz och när det var Teas tur japp då berättade hon att hon minsann varit i Spanien. Ja vi var ju faktiskt där några timmar och då kan man väl säga att vi varit i Spanien. Hon ville väl säga något annat än dom andra. När tjejerna gick ut på rast följde jag med dom ut och då ropade Tilda till mig när de sprang iväg det här blir jättebra mamma. Då GICK jag!
Mollie träffade jag bara i gympasalen en kort stund. Hon såg så där lite lagom nöjd ut. Såg inte henne när jag gick. Det tog en stund så ringde telefonen. Mamma vi har rast och det känns jättebra i skolan. De nya mentorerna är också bra det enda är mamma att vi fick inte skåp idag de var inte färdiga med dom. Så som hon längst att få ett eget skåp! Tänk vad viktiga små saker kan vara ibland.
Jag hämtade upp alla när de slutat. Bilfärden hem ja då pratade alla i munnen på varandra. Alla ville berätta om dagen och hur bra alla tyckte det hade varit ja alla 4. Jag som varit så orolig inför den här dagen. Det är stort att byta skola även fast det bara är en byggnad bort. Lågstadiet till mellanstadiet är ett stort steg minns att det var det för Mollie. Har även varit lite orolig för Mollie för hur hon skulle känna de skulle presenteras för sina nya mentorer idag. Nu hoppas jag bara att det fortsätter så här. Att dom får tycka att det är roligt att gå i skolan för det ska det vara!!!!
Det bästa som hänt för trillingarna var att de äntligen fått busskort. Dom ville testa att åka hem själva redan imorgon.
Så det var lite av våran dag. Kvällen spenderade jag först i ishallen med Tea och hennes första konståkningsträning för hösten.

 
Jag hade Maja med mig som hittade en kompis att leka med. Micke tog med Tilda för att hänga med Mollie på hennes fotbollsträning. Vi möttes sedan upp allihop på Mollies innebandyträning. Tänt att det finns så många härliga föräldrar att hänga med. Jag skulle ha åkte hem men tjejerna började leka med en kompis på Mollies träning å jag blev sittandes och lyckades prata bort 1 1/2 timma.
Känns lite som att allt bara drog igång med skolstarten. Dock har inte allt dragit igång. Majas dans börjar inte förrän nästa vecka å då får vi se om vi lyckas få ihop allt.
Innan jag säger god natt skulle jag vilja tipsa om ett samarbete jag har. Har tipsat förut men det är värt att tipsas om igen. Dessa gympapåsar med namn på är inte bara perfekta för tjejerna de är även perfekta för mig. Kan enkelt se vem som packat eller inte packat upp vilket hände igår ikväll. Tilda hade glömt tömma sin väska från igår med fotbollsskor och strumpor i…. Jag slapp “anklaga” alla som det lätt blir.

Måttet på väskan är 46X39 och den finns med i deras skolkampanj köp 3 betala för 2 ni hittar erbjudandet här.
Jag är så inne på att beställa hem namnlappar för tjejerna och för min skull. De har ju en del likadana kläder och ibland vet de inte vems som är vems.
Nu blir det soffhäng för resten av kvällen. Ska se första avsnittet av Det som göms i snö med Robert Gustafsson.
Alltså nu glömde jag trillingarna fick skriva sina namn idag och sedan komma på ord bokstäver i deras namn.
Tönt Irriterad Lat Diskret A-kom hon inte ihåg
Modig Avis Jobbig Aktiv
Tjusig Envis Artig här är hon!
Ha en härlig kväll och sov så gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.