4 kids and braids

VA VA VA åkte inte du precis totala förvirringen

Go kväll lördag!
Vilken dag tjejerna har haft!
Vi började dagen med sovmorgon alla utom Tea som vaknade vid 5… Det regnade i natt så imorse när vi vaknade hade vi problem. Alla handdukar som vi skulle ha till badet hängde ute och vi kunde vrida ur dom så det var bara till att bege sig in till Sundsvall för att shoppa nya handdukar. Tråkiga pengar men vi behöver typ byta ut alla handdukar hemma har bara inte prioriterat det. Med nyinköpta handdukar begav vi oss mot Himlabadet i Sundsvall för äventyrsbad.
Vi kom dit en halvtimma innan Mollie och hennes fotbollslag. När Mollie träffade tjejerna ville hon bada ifred. Jag har full förståelse för det. Tjejerna kan ibland bli så där överglada och vilja ta över hennes kompisar. Efter att hon hade fått badat ifred en stund gick det bättre och sedan hängde tjejerna med Mollie och tjejerna i laget i 5 timmar. Vi var där i nästan 6 timmar.
Tjejerna hade sååå himla roligt och Micke också. Jag är tyvärr ingen vattenmänniska är typ rädd för vatten och vattenrutschbanor. Badet hade en bassäng med strömmar där man bara kunde ligga och flyta med. En klättervägg där man trillade ner i vattnen. En liten avdelning för mindre barn. 3 vattenrutschbanor. En större där man kunde åka på madrassringar. Man kunde simma ut till en liten bassäng som var ute. De hade även en större motionssimbana ute. En mindre barnpool och en separat relaxavdelning. Fanns även en jetstream att testa surfa på. Alldeles lagom stort och väldigt fräscht!
Det hände något riktigt roligt medan de åkte vattenrutschbana. Tea hade precis gett sig ut i en av banorna. Tilda stod längre bak i kön. En tjej tittade på Tilda tittade ner i banan och tittade tillbaks på Tilda. Sedan sade hon va va va du åkte ju precis??? Det är inte första gången det händer det hände Tilda själv en gång. Vi bodde på hotell och det var massa trappor. Vid varje våning fanns en stor spegel. Tilda sprang före oss och vi kom efter. När jag kommer ikapp henne står hon och pratar med sin egen spegelbild och säger men oj va snabb du var… Alltså hon förstod inte att hon pratade med sin egen spegelbild….
När vi lämnade badlandet begav vi oss vidare för att leta drakar. Ja ni som bor eller varit i Sundsvall vet att dom har massa underbara färglada drakar där. Vi hade pratat om att någon kväll gå på en promenad och se hur många drakar vi kunde hitta.
Vi hittade några drakar innan tog en middagspaus innan vi letade vidare. Åkte förbi båtar i vattnen precis bredvid oss där vi satt och åt.

Det är otroligt fint i Sundsvall massa fina byggnader och mysiga små gator med små restauranger. Vi fastnade en stund uppe vid Gustav Adolfs kyrka. Det fanns några gamla gravstenar som tjejerna ville läsa på. Boktryckaren och herr Bulle stod det på några av dom. Tur att det inte var så många för tjejerna ville läsa på alla…  Det blev en promenad på närmare 1 och en halv timma i Sundsvalls centrum.

Vet inte varför jag fotade det här huset egentligen bara gillade det skulle kunna bo i det huset just precis där.

Eller en lägenhet med det där tornet går också bra!
Vi lyckades hitta 28 drakar innan vi gav upp.


Den helt klart mest uppskattade draken trillingdraken.

Väl tillbaks i husvagnen tänker man dom är nu trötta nu men nepp… kan vi bada, spela minigolf, får vi gå till lekparken… Vi ska avsluta kvällen med att spela kort det är vad den här trötta mamman orkar med!
Imorgon efter sovmorgon ska vi bege oss hem igen. Hade kunnat stanna några dagar till men Micke behöver hem och jobba och Mollie ska på innebandyläger.
Önskar er alla en underbar kväll!
Sov sött när det blir dags!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.