4 kids and braids

Tarzanstigen och en stund att minnas för livet

God morgon lördag!
Ja även fast jag inte har sagt hej då till fredagen ännu eller ja det är ju lördag… Jag har inte gått och lagt mig ännu det är dit jag vill komma men ni som läser detta för er blir det ju lördag morgon.
Att vara vaken efter midnatt fram till 1-2 tiden när alla andra sover är avkopplande för mig. Det är liksom min tid som jag kan göra vad jag vill med. Sedan kan man ju såklart inte göra riktigt vad man vill men se en film, städa ja sådant som inte låter så tycke typ.
Jag har precis gått igenom alla bilder jag tagit idag. Jag bara älskar att fotografera å det är lika spännande varje gång när man får sätta sig ner och titta på hur bilderna blev.
Dagen idag började i alla fall med köpfrukost på en mack. Vi var trötta imorse när klockan ringde. Mollie och laget förlorade dagens första match. Efter matchen åkte vi på en liten utflykt till Timrå Gårdsbutik. Hade fått lite tips om den. En liten inredningsbutik där man även kunde käka lite lunch.
Efter stoppet där åkte vi vidare mot Birsta Centrum idag igen. Vi behövde inhandla en tv antenn till husvagnen. Lite lunch och sedan tillbaks till fotbollsplanen för att se lagets andra match. Det blev tyvärr en förlust där också å så var cupen tyvärr över. Mollie deppade dock inte ihop för det och då kändes det ju ändå ok!
Ser ni förresten tjejen i ösmodräkt där i bakgrunden med väska. Jag fick äran att fläta hennes hår.
Efter matchen drog vi iväg på ett litet skogsäventyr. Jag fick tips på mitt instagram om något som heter Tarzanstigen. Så vi åkte mot Södra berget i Sundsvall. Det var en brant backe upp. Om jag inte minns fel befann vi oss när vi kom fram 240 m över havet.



Tjejerna körde igång direkt. Jag som inte var helt rätt klädd hade lite svårt att hänga på. Ser ni dom där svarta T T över ingången till grottan? Dom skulle man räkna längs med vägen.

I slutet av banan fanns Tarzans lian. Där skulle man med hjälp av ett rep ta sig över till andra sidan från en sten till barmark. Där fastnade vi en stund. Det var faktiskt bara Tea som lyckades ta sig över själv. Det sköna är att dom andra blir liksom inte avundssjuka då utan de bara gillar läget. De kämpade en stund men de vågade inte riktigt så efter en stund fortsatte vi gå banan.

Det tog oss lite mer än 30 minuter att ta oss runt. Vi fastnade lite vid vissa stationer där tjejerna ville pröva flera gånger. Speciellt då stationen med Tarzans lian.
Alltså vilken grej. Så enkelt men ändå så himla uppskattat av tjejerna. Tänk om fler kommuner skulle haka på de här. Tjejerna ville såklart gå ett varv till men vi kom överens om att gå och kika på utsikten vid slalombacken istället. Hade ju även tagit med lite fika.

Bredvid backen låg Södra Bergets Hotell. Vi var inne å kikade i receptionen och i restaurangen VILKEN utsikt.
Så tacksam för de tips ni lämnat till mig på instagram under de här dagarna. Den här upplevelsen hade vi inte fått ta med oss hem om det inte var för er skull!
När vi kom tillbaks till campingen vilade vi en stund, käkade lite middag. Sedan ville tjejerna kvällsbada och jag hade visst lovat att jag också skulle bada. Det slutade med att vi hade sandkastarkrig allihop ute i vattnet. Alltså det var så himla roligt och jag som vanligtvis inte brukar gilla sådana lekar.
När vi lyckats få bort all sand…. pausade vi en stund med Fångarna på fortet i husvagnen. Bra inköp den där antennen. Avslutade sedan kvällen med att spela minigolf. Svåra banor där bollen hämnade vart som helst men roligt var det. Jag som vann förra gången vi spelade lyckades komma sist. Vet inte vad jag ska skylla på…

Minigolfbanan finns på campingen där vi bor. Bergsfjärdens Camping. Banorna var som små minibanor av riktiga banor. Man körde tex par på dom.
Nej nu måste jag också sova. Imorgon blir de nog ett besök på äventyrsbadet i Sundsvall.
Sov sött eller nej jag menar ha en härlig lördag!
KRAM från mej

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.