4 kids and braids

Med vår squad i ishallen

Go kväll söndag!
Dagen igår blev inte alls som planerat. Jag hade massa saker som jag ville hitta på men ibland visar det sig att man inte har en aning om vad resten av familjen har tänkt. Jag hade tänkt att vi skulle åka och åka skridskor. Vi hade pratat om det att vi nog skulle göra det. När vi vaknade på morgonen ville dock Micke bara vara hemma, trillingarna ville inte alls åka skridskor och Mollie ville bara spela dataspel. Blev den första dagen på semestern som inte blev så där jättebra. Tjejens blev rastlösa, Mollie ville till en kompis och jag kom inte till ro hemma. Det slutade med att vi skjutsade Mollie till kompis och sedan åkte vi och käkade Mc Donalds till lunch när vi kom tillbaks hem hamnade vi ute i trädgården och rensade lite ogräs. Japp så blev våran dag igår. Inte så mycket att blogga om direkt så det blev en paus igår.
När vi skulle lägga oss igår hade små tjejerna ångrat sig och var lite sugna på att åka skridskor ändå men vi bestämde oss för att sova på saken. När vi vaknade ville dom fortfarande åka så efter att avverkat några måste saker letade vi upp hjälmar och skridskor och gav oss iväg.
Det var typ bara vi i ishallen och det var så himla svalt och skönt där inne. Tea var lite försiktigt först och ville att jag skulle vara med henne hela tiden. Hon älskar att åka skridskor och håller på med konståkning sedan 2 år tillbaks. Hon har dock stora krav på sig själv och när hon känner sig lite osäker så tycker hon att det är lite jobbigt.

Det släppte dock efter en stund och så var hon igång.

Så häftigt hur man kan snurra så många varv på en och samma plats.

Den som hade det roligast var Tilda vilket jag aldrig gissat på. Hon hittade en puck som hon och Maja turades om att åka och hämta när Mollie kastade.

Vad säger en puck till en annan puck? Puckad…. japp så sa hon…

Sedan tog hon och Micke tid när vi andra åkte ishallen runt. Jag var så säker när jag närmade mig mål att jag skulle krossa dom alla och tänkte jag kanske inte skulle åkt så fort… Jag hade inte en chans mot Tea och då gav jag typ allt…
Vi hamnade tillsammans igen några gånger jag och Tea medan de andra lekte för fullt.

Vi åkte lite mer än en timma och det var faktiskt riktigt roligt och det tyckte tjejerna också. Så häftigt att det finns ishallar som är öppna året om!!!
Så konstig känsla att gå från skridskor till tofflor…

Har ni sett Teas underbar skridskoskydd. Jag kunde bara inte låta bli att köpa sådana till henne när hon fyllde år i våras.

Skulle ta en bild på hela gänget när vi kom ut. Missade dock att kameran blev alldeles immig av kylan och värmen så det får bli en suddig bild på min #squad!

Godisstopp på vägen hem och sedan direkt till våra underbara grannar för lite kvällshäng. Nu ska vi se på fångarna på fortet innan läggdags!
Tea frågade precis om vi kunde åka till ishallen imorgon igen…
Sov sött
KRAM från mej!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.