4 kids and braids

Nått alla mål!!! Bara 4 km promenad…..

Go kväll lördag!
Alltså på riktigt tror jag att himlen öppnade sig i natt. Det bara vräkte ner och det blixtrade och åskade om vartannat. Jag lyckades somna jag och små tjejerna medan Mollie och Micke var vakna länge. Jag vaknade till vid 3 och då regnade det fortfarande. Vi sov länge och käkade inte frukost förrän vid 10.30.
Målet med resan var ju att komma till Biarritz. Campingen vi bor på ligger nere vid havet i Bidart. Vi googlade när vi kom hit och då var det 4 km promenad intill själva Biarritz. Jag trodde nog inte att vi skulle komma dit. Micke frågade när vi käkat frukost om det var sugen på att gå en promenad. Vi bestämde oss alla för att göra ett försök att gå till Biarritz. Det var inte direkt kallt när vi gav oss iväg och vi ångrade oss typ flera gånger och tänkte vända tillbaks….

Så otroligt mycket fint att se på vägen. Fotade massor.

Vi undrade om detta hus var ett hotell eller bara någon rik som bodde där…

Vi kämpade vidare helt underbar utsikt under vägen. När man ser ett litet slott långt där borta.


Å sedan går man förbi där nere på vägen alldeles bredvid.

Vi lyckades ta oss hela vägen så nu är alla resans mål uppfyllda!!!
Ni som följt resan och planeringen inför resan vet att jag lade upp en bild från ett resemagasin med just det här stora huset. Det blev en sådan lyckokänsla när jag fick se det i verkligheten.

Glassvila och lunch innan vi påbörjade promenaden hemåt igen.



När vi dock såg det där hotellet/huset på håll och såg hur långt vi gott insåg vi att det var långt att gå tillbaks. Hittade en busskur och en buss dök upp efter några minuter. 60 kr och 15 minuter senare klev vi av utanför hotellet.
Jag vill verkligen åka tillbaks hit igen och då ha mer tid att gå runt och kika i Biarritz. Är nog den vackraste stad jag varit i.
Nu ska vi hänga vid poolen innan vi ska käka middag sedan blir det eventuellt ett kvällsdopp i havet ikväll. Vi har en dag kvar här det är dagen imorgon. På måndag morgon påbörjar vi vår resa hemåt igen. Ska verkligen njuta in i det sista!
KRAM på er och ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.