4 kids and braids

Mamma jag längtar hem vi kan väl åka tillbaks till Ribe…

Go kväll onsdag!
Det var en helt magiskt kväll igår. Så otroligt vackert när solen gick ner. Hade stranden varit bättre tror jag inte att vi hade lämnat campingen utan stannat kvar där resten av semestern. När vi hade gått och lagt oss försökte jag boka den camping vi hade tänk bo på. Det gick inte boka det var fullt ledigt först från torsdag. Vi pratade om att kanske bo kvar en extra natt och åka vidare först på torsdagen. Tjejerna ville inte åka utan vara kvar. Vi kan bada i poolen mamma.


Vi sov på saken. En liten sovmorgon och ett samtal senare det fanns plats var vi på väg.
Det var lite trafikstopp på vägen. Mollie fick lite hemlängtan. Mamma vi kan väl åka tillbaks till campingen där i Ribe. På ett ställe hade en lastbil full med hönsburar vält. Som tur var kom vi en stund efter det var hänt… Vi hade inte bokat då det var mycket dyrare och så visste vi ju inte om det var där vi ville bo. När vi kom fram bokade vi 3 nätter och här sitter vi nu.

Det är så otroligt vackert jag tror nästan inte att jag varit på en vackrare plats. Campingen ligger precis bredvid havet. Några av platserna har den mest fantastiska utsikten utöver havet. Mamma det var tur att vi åkte hit. Jag längtar inte hem längre!
Det här är utsikten från vårt fönster över soffan i husvagnen. Man kan verkligen se havet.

Utsikten från bredvid vår torkställning.


Vi har precis käkat middag och sitter och tar det lugnt. Vi åkte hit för vågorna och det kan man lugnt säga att vi fick. Det var gulflagg när vi kom och det gick tyvärr nästan inte bada. Vågorna ser inte så stora ut men det var dom och galet mäktiga. Även fast tjejerna stod långt upp på stranden lyckades vågorna välta omkull dom.  



Dom njöt ändå och vi fick lite nytta av alla badmadrasser vi kunde ligga och torka på dom.

Redan nu ikväll har det lugnat ner sig och vi va precis nere och tittade på människor som kvällssurfade.

Nu ska Micke och tjejerna gå till lekparken och jag ska passa på att gå och duscha. Sedan ska vi spela kort. Vi har nått fram till vårt slutdelmål. Vi har upplevt så mycket härligt på vägen hit. Det har verkligen känts som semester från första stund. Jag ska erkänna att jag trodde nog inte att vi skulle ta oss hela vägen ner hit men det gjorde vi!
Glömde hittade mitt drömekipage nere på campingen. Gissa om jag lätt skulle byta ut vårt mot det här! Ser ni lamporna och vimplarna vid ingången!!!!

Kram på er!
 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.