4 kids and braids

Fångarna på fortet utflykt

Hej tisdag!
Vi bestämde oss igår kväll att vara kvar en natt till på den campingen vi är nu. Även fast det inte var helt som vi tänkt oss så blev ändå det riktigt bra.
Planen för dagen blev att försöka hitta en båt och åka och se på Fort Boyard där dom spelar in fångarna på fortet. Fick upp alla tjejerna vid strax efter 10 och 10.30 hade vi även lyckats få i oss frukost. Micke och Tea tog sparkcykeln till affären för att köpa nybakat baguett.
Vi hade bara 5 minuters biltur till där färjan skulle avgå. Vi köpte biljetter och hann med första färjan 11.35.

Det var inte helt gratis 14 Euro per vuxen och 11 Euro per barn men det var det ändå värt. Var en häftig upplevelse att se det så nära och det var otroligt vackert där ute.

Ytterligare ett delmål uppnått. När vi igår insåg att sista färjan gått trodde jag att det här målet inte skulle gå att uppfylla. Vi har inte haft några måsten på resan utan bara satt upp lite olika mål för att se om det varit möjligt. Nu har vi egentligen bara ett mål kvar och det är att bada i vågorna i Biarritz.
Vi har precis fått i oss lite lunch och tagit det lugnt en stund. Tjejerna vill bada i poolen här på campingen så vi ska snart bege oss dit. Ikväll blir det en tur till andra sidan för lite glass och kanske se om det finns studsmattor där borta?
Önskar er alla en underbar dag!
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.