Mysig biltur minst 6 timmar, drygt 300 mil – 4 kids and braids

4 kids and braids

Mysig biltur minst 6 timmar, drygt 300 mil

Go kväll lördag!
Hann inte kika in här igår alls. Vi har typ fullt upp inför resan eller det har vi inte. Vi stressar inte med något  så allt får ta den tid det tar. Planen är att allt ska vara nästintill färdig packat ikväll. Tjejerna har fått plocka ihop sina grejer och packa ut dom själv. Micke fixar med allt praktiskt som jag inte har så bra koll på och jag fixar här inne med annat. Å nu kom han in och visade ett klipp. Han har kopplat in vår nintendo 8 bitars i husvagnen så att vi kan spela det.  Så här kan det förresten se ut när 4 tjejer tömmer sina lådor för att packa ihop sina kläder….
 

Annars har vi varit iväg och shoppat lite kläder idag. Jag hade även tänkt köpa tofflor typ som man kan ha ute. Vet inte hur många butiker vi var inne men jag hittade verkligen inga lite typiskt mig hittade inte så mycket kläder heller även fast jag behövde.  Mina shoppingkompisar hittar hur mycket som helst hela tiden…. Mamma titta här mamma kolla mamma den här då mamma den här bara måste jag ha….. Micke gick faktiskt åt ett håll med tjejerna och jag åt ett annat en stund men det hjälpte inte.
Nu ska jag fråga gänget om vi inte kan krypa upp i soffan allihop och se en film tillsammans. Vi har hela dagen på oss imorgon också att fixa och packa.
På måndag vid lunchtid börjar vi förhoppningsvis vår resa. Första stoppet blir nere hos min mamma där vi ska bo först natten Där ska vi få plocka hur mycket körsbär vi vill å så hade hon massa hallon. På tisdag fortsätter sedan resan mot Danmark och Ribe. Det kommer bli några mil drygt 300 mil enkel väg. Enligt Mollie är en mysig biltur minst 6 timmar….
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.