4 kids and braids

Vemod, avsky, rädsla, ilska, glädje och Bing-Bong och en Mexikan

Go kväll onsdag å snart god natt!
Vet egentligen inte vad vi gjort idag eller ja massa tråkiga måsten och sett på fotbollsmatchen. Trillingarna var så taggade! När jag höll på och röjde där uppe ropade Maja du får inte komma ner vi ska fixa en sak. När det sedan blev matchstart så blev jag inbjuden till det här.

Så blev det matchstart och vi tog plats allihop. När man bara knäpper en bild och egentligen inte tänker på vad som är på tvn så blev det en Mexikan.

Tjejerna satt väl still i dryga 5 minuter sedan hade de tappat fokus. Vi andra satt dock nervöst kvar å vilken match vi fick se alltså på riktigt 3-0!!!!
Trillingarna spelade ju in ett klipp till instagram och nu vill de spela in ett nytt till nästa match. De kanske vinner då också mamma….
Ja vem vet! Efter matchen idag så känns det som att de kan gå riktigt långt!
Tycker det är så himla härligt med tjejerna de är oftast så himla positiva. Maja frågade idag om alla kunde säga en egenskap som de är. Maja började med att säga att hon var omtänksam, Tea modig, Tilda jag är den som oftast inte hamnar i bråk och Mollie ja hon var tvungen att tänka en stund. Har ni sett filmen Insidan Ut. När tjejerna såg den ja typ hur många gånger som helst så skojade vi om att vi var som i den filmen. Tea avsky Maja glädje, Tilda vemod, Mollie rädsla, Micke ilska och jag var Bing-Bong. Om man drar våra ytterligheter ganska så långt så stämmer karaktärerna faktiskt lite grann även om Tea inte är så mycket avsky och Micke inte så mycket ilska…
Det uppstår så många härliga pratstunder med dom under dagarna och det ska blir så fantastiskt roligt att få göra den resan vi har planerat att göra den tillsammans med dom. Självklart är det inte bara glatt och härligt hela tiden och det uppstår konflikter lite då och då. Trillingarna är otroligt sociala av sig och är gärna där jag är hela tiden precis som Mollie var när hon var liten. Har förstått att något händer när man blir större har lite glömt hur det var själv bara. Hon har behov av att dra sig undan och vara lite ensam när hon är hemma. Kompisar betyder mer och mer. Innan sommarlovet kändes det nästan inte som man inte träffade henne alls. Det är väl någon slags frigörelse som börjat. Därför är jag så oerhört glad att det är hon som längtar mest efter vår resa. Nu ligger 3 av 4 bredvid mig på soffan. Vi har fastnat i en serie på SVT play. En dansk serie Någon som du heter den vi är inne på del 7 av 8. En dramaserie om en kille och en tjej som träffas av en slump och sedan fortsätter det där. Nu började visst del 8 vi ser nog den också oj nu händer det grejer….
Säger god natt och sov sött!
Kram från mej!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.