Välj en frisyr, vågar man ha is i magen? Tänk om det blir fullbokat….. – 4 kids and braids

4 kids and braids

Välj en frisyr, vågar man ha is i magen? Tänk om det blir fullbokat…..

Go kväll torsdag!
Idag har vi turistat lite i vår egen stad tillsammans med barnens farmor. Ibland blir man lite hemmablind och glömmer hur otroligt vackert det är där vi bor. Vi har bara 10 minuters bilväg ner till havet. (Älskar när jag får tid till att fixa håret på tjejerna. Den stora hade dock inte tid hon var mitt uppe i något jätteviktigt spel). Tilda har en utbakad fläta som jag dragit isär. Hon ville inte att flätan skulle gå hela vägen och ville ha lite hägnade hår så jag avslutade den mitt i bak på huvudet. Maja har 3 inbakade flätor som går ihop i en. Det är inte så svårt som det ser ut. Man gör 2 inbakade flätor och lämnar en del av omtaget till flätan i mitten. Tea har en tofs med en lite slarvigt flätat fiskbensfläta. Är det någon frisyr ni skulle vilja se ett klipp på? Skriv gärna en kommentar Tildas, Majas eller Teas.
 
Nere i hamnen finns det några bodar med lite inredning och mat och massa god glass. Idag blev det ett besök i thaiboden för thaimat så otroligt gott!

När vi käkat lunch tog vi en tur med bilen ner till Nickstabadet för glass.

Jag älskar att bara knäppa massa bilder och när man sedan kommer hem och går igenom alla bilder är det så spännande att se hur dom blir. Den här bilden blev bara japp hur blev den….

Tilda var så sugen på att spela minigolf. Tror vi får ta en sväng dit någon kväll. Hon stod länge och spanade.

Att bara få sitta och vila en stund i skuggan uppskattades.

Maja gjorde istället Tilda sällskap vid utsikten till minigolfen!

Nu ska vi äta middag och sedan ska jag ut och försöka fortsätta på ett LITET projekt jag dragit igång. Jag skulle bara byta lite panel trodde jag skulle fixa det på en kväll. Nu några veckor senare är det fortfarande inte klart. Blir både lite imponerad och stressad över hur snabbt folk kan färdigställa projekt. Med 4 barn är det liksom ibland inte ens värt att tänka tanken. Nog för att de är stora nog att kunna sysselsätta sig själva en stund men ändå….
Avslutar med en liten husvagns/Capmingplats fråga. Vi ska ju åka nästan hela vägen ner till Spanien om några dagar. Ja det är riktigt nära nu. Vi vet ju inte hur lång tid det kommer att ta till slutmålet och min fråga är tror ni att vi behöver/måste boka campingplatser på vägen ner i Europa. Vi har bestämt att vi inte ska stressa ner till målet i Biarritz och att det får ta den tid det tar. Men om vi nu bokar slutdestinationen och inte hinner fram i tid får vi ju betala. Det är ju inte direkt så att man bara kan gasa på när man har husvagn. Jag har bokat de 4 första nätterna 2 i Ribe och 2 utanför Amsterdam men sedan har jag inte bokat något mer… Ska vi ha is i magen och bara hoppas att det löser sig längs vägen? Någon som har lite tips???
Nej nu ropar projektet på mig….
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM från mej
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.