4 kids and braids

Vattenfall å utbakad instruktioner med pilar

Go kväll tisdag!
Hamnat tidigt på soffan ikväll tröttare än tröttast. Tar på krafterna att ha sommarlov. Idag innan tjejerna skulle testa bakboxen så fick jag fixa deras hår. Maja fick en frisyr med 3 vattenfallsflätor å lockar.Tea fick en uppsättning med 2 utbakade flätor. Började med att dela håret i en lite slarvig mittbena. Sedan gjorde jag 2 utbakade flätor som jag drog ut. Brukar fläta några omtag sedan dra ut å spraya å så fortsätter jag sä hela vägen ut.


Sedan tog jag den vänstra flätan fäste med en hårnål där pilen sitter.

Sedan tog jag den högra flätan och drog upp den under den andra. Hårnål vid pilen.

Nästa steg att vända in slutet på flätan. Hårnål vid pil. Stack ner flätan bakom.

Sedan gömde jag den andra änden vid pilen.

Om du vill att frisyren skall hålla länge säkra upp med fler hårnålar gör enkelt att gömma bakom flätorna.

Gillar ni sådana här inlägg??? Bara lämna en kommentar om ni har några frågor!
Nu måste jag tyvärr lämna soffan har lovat att tjejerna ska få åka Pennyboards
Ha en underbar kväll

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.