Smink hur mycket när man börjar 6:an å vi kom hem med 4 pennyboards… – 4 kids and braids

4 kids and braids

Smink hur mycket när man börjar 6:an å vi kom hem med 4 pennyboards…

Go kväll måndag!
Hoppas ni alla haft en härlig dag!
Vi skulle ju bara vara hemma idag…. Gick fram till på eftermiddagen då jag blev lite rastlös. Vi behövde åka och hämta ut ett paket som jag fått en påminnelse på. Ett spännande paket som jag inte riktig vet vad det innehåller. Berättar mer imorgon. Det visade sig att det inte bara var jag som var rastlös så hela gänget följde med. Efter uthämtningen åkte vi vidare för att leta nya springskor till mig. Jag trodde jag haft dom jag har nu i 2 år hittade ett inlägg på instagram och det visade sig att jag haft dom i mer än 4 år… Är det inte typ så att man helst ska byta vartannat år… Vi var inne på Stadium och jag tittade på ett par skor som jag sneglade på förra veckan då köpte jag skor till Micke istället. Det är säkerligen värt 1299 för ett par bra skor men idag blev jag för snål. Att det sedan blev ett annat inköp av något som vi inte alls planerat ja det blev tjejerna otroligt nöjda med. Det började med att Tilda hittade en liten skateboard som hon testade i butiken. Sedan ville de andra 2 också testa. Mollie var fullt upptagen med att leta nya skor. Mollie hittade skor och när Tida tittade lite fint på mig med sina stora hundögon och visade att skateboarden bara kostade 99kr ja då kände jag att jag inte kunde låta bli att köpa. Ordinarie pris var 699kr/st. Så istället för nya springskor blev det 4 Pennyboards-fick jag lära mig att dom hette och ett par nya sneakers till Mollan.

Blev stopp i ytterligare 2 butiker men jag lyckades inte hitta några skor. Svårt när man hittat något man vill ha och sedan försöka tänka om
När vi kom hem ville jag öva på en vattenfallsfläta och då kom Mollie på en idé. Om vi möblerar om mitt rum mamma så får du fläta. Var ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till så det var bara till att köra igång. Mollie ville flytta precis allt. Om ni vill se före och efter bilder finns det klipp mitt instagram under my stories.
Medan jag flätade började vi prata. Hon har så mycket tankar och funderingar min stora tjej. Vi är så otroligt lika vi 2 vi ältar saker och oroar oss alldeles för mycket. Jag blir så full i skratt flera gånger om dagen när jag lyssnar på henne alltså det skulle lika gärna kunna vara jag som pratar. Hon har dock mycket mer pondus än vad jag har och ett mycket bättre självförtroende. Hon vågar stå upp och säga ifrån när hon inte tycker att saker är ok. Våra diskussioner ikväll blev hur mycket hon ska få sminka sig när hon börjar i 6:an och huruvida hon ska få cykla till och från skolan. Jag får nog ta en funderare på dom här stora livsviktiga frågorna.
När vi flätat klart så här blev uppsättningen:

var det middagsdags och efter middagen hade Micket jobbat klart och han drog iväg med trillingarna och deras pennyboards. Vi har ju bara massa grus där vi bor men nedanför oss finns ett litet område där det finns asfalt så där hängde de en stund. Mollie ville ut och cykla så vår pratstund fortsatte på cykel.

Alltså om skitiga barn är glada barn så var mina barn otroligt glada ikväll. Tea mamma detta var den bästa presenten ever.

Nu ska jag krypa upp i soffan och föröka få till ett klipp på hur ni fixar den här frisyren. Kommer på instagram under kvällen.
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM från mej!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.