Lite städat ju mamma känns bra va? – 4 kids and braids

4 kids and braids

Lite städat ju mamma känns bra va?

God morgon eller snart go lunch!
Vilken härlig träningsstund vi fick tillsammans igår hela familjen. Vi tog på oss träningskläder allihop och tog med en boll. En person sparkade bollen framåt medan vi andra gick ropade ett namn. Den personen vars namn blev uppropat skulle springa fram så fort som möjligt och ta bollen. När den personen var framme skulle vi andra springa ikapp. Så himla roligt att kunna träna tillsammans. Blev en promenad på dryga 4 km. Finns filmklipp på mitt instagram ni har ju länk här till vänster.
3 av 4 är nu vakna och det börjar bli dags för frukost. Idag har vi inga planer alls kanske blir så att vi går på Mollies önskemål på listan att bara vara hemma! Hon är den 4:e förresten som som inte vaknat! Pappan drog till jobbet tidigt imorse så det är bara jag och tjejerna hemma. Min tanke är att fortsätta röja och städa har ju en övervåning kvar. Tea var lite skön imorse när hon kom ner (jag lyckades få lite egentid imorse) mamma det är ju faktiskt lite städat här nere känns bra va?
Så idag blir det för ovanlighetens skull lite inredningsbilder.
Jag är så sugen på att förändra massa hemma men vi tiden finns och sen är det ju inte gratis heller. Vi har ju dessutom 2 stora projekt som vi knappt ens börjat ta tag i. Golvet på övervåningen känns som ett monsterarbete förstår inte hur vi någonsin ska få tid till det. Vi bröt ju upp befintligt golv då vi gjorde om badrummet på övervåningen och det visade sig finnas inte mindre än 3 golv under, heltäckningsmatta och några säckar med sand. Det går inte bara lägga på nytt utan vi måste ta bort allt. Kanske därav jag endast brukar orka städa här nere….
Jag tänker att jag får förändra med små medel som att bara byta ut lite grejer på köksbordet. Gröna ljus, ett litet fikonträd, ny kruka och en skrynklig löpare på bordet. Skulle vilja byta ut ramarna på väggen till vita kanske att jag går igång med sprayfärgen. Jag har bytt ut några stolar mot sittbänken och satt dit korgstolen igen på hörnan.
 
En grön kudde bryter av lite granna mot det vita och blå/vita dynor likaså. Jag älskar ju det vita och det kommer nog få vara kvar men det behövs lite färg också. Köksbordet och bänken är fortfarande inredningsgrejer jag tycker mest om i hela huset. Han kan han Micke!
Medan trillingarna intar frukost framför tvn ja de ser Coco igen för 5:e gången på 2 dagar så ska jag röja vidare. Hittade massa papper som jag borde sortera….
KRAm på er och ha underbar dag!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.