4 kids and braids

Vem tror ni vann??? Han var tvungen att kontrollräkna…..

Go kväll söndag!
Hoppas allt är bra med er! Här har vi spenderat dagen med att städa. Dock bara orkat nästintillklart nerevåningen väntar på energi för att orka fixa däruppe också.
Vi har pausat lite under dagen trillingarna har bland annat tittat på Coco och Mollie har hängt framför datorn. Har även gjort en gemensam lista för veckan som kommer en liten sommarlovsönskelista där alla har fått önska en grej. Sedan ska vi försöka beta av den listan.

 
När vi käkat lunch tog vi ytterligare en paus en lite längre sådan och gjorde Majas önskemål på listan minigolf.

Det är så himla roligt att göra saker tillsammans med tjejerna nu när de blivit så stora. Vi har aldrig varit speciellt rädda för att testa saker som när trillingarna var runt 3 år och Mollie 5 och vi köpte båt. Eller när trillingarna var strax över året och vi bilade ner till Danmark. Nu är det ju inga WOW saker men det krävde helt klart en del. Skillnaden nu är ju att vi alla kan slappna av och njuta av de saker vi gör. Det är liksom oftast ingen som behöver hjälp med något utan alla klarar sig själva. Sedan att det spårar ur lite när det det är tråkigt att vänta ja det är ju en annan sak. Det gjorde det idag också. Vi hade först tänkt dela upp oss i lag för det tar ju sin tid när alla ska slå. (Vissa hål kan ju kräva upp till 7 slag för alla….) Men tjejerna ville spela själva så då körde vi på det. Som vanligt blir de oense om i vilken ordning man ska köra och det är alltid någon som inte vill vara sist. Ofta kör vi på födelseordning likaså idag. Tjejerna blev lite oense några gånger och hade svårt att fokusera men i det stora hela var det riktigt roligt. Tea gjorde tom någon HOLE IN 2 och Tilda HOLE IN 3  😉

Det är så fascinerande att se hur tjejernas olika personligheter kommer fram och hur man kan se det även i en sådan grej som minigolf. Mollie ville lyckas men det gick inte och då blev hon stressad och det gick inte alls bra… Tea kände ingen press alls och gick mest omkring och bara lattjade.. Tilda försökte först men gav sedan upp och bara ryckte på axlarna när det inte gick hennes väg. Maja var totalfokuserad och det gick så bra för henne hon gjorde några riktiga Hole in one. Hon är oftast gladast åt alla andra när de lyckas så det var riktigt roligt att det gick bra för henne idag.
Sedan är det ju såklart ingen tävling men det är svårt att låta bli att tävla mot Micke när jag ser hur gärna han vill vinna över mig. Det var otroligt jämt hela tiden. När jag kände mig nöjd med 3 gjorde han såklart 2 men den som vann det var JAG med 2 slag!!! Han var till och med tvungen att kontrollräkna….. HAHA!!!
Vi körde även en liten lätt middag och avslutade med min favoritdessert Bananasplit! Glass, banan och grädde är oslagbart helt klart!!!

Nu ska jag fortsätta städa lite sedan ska jag ta med mig tjejerna ut på ett litet träningspass om jag nu lyckas med det?
Önskar er alla en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.