4 kids and braids

Fick jag hämta hem henne?

Go kväll måndag!
Alltså jag har varit så trött hela dagen.
Trillingarna skulle ju sova över på danslägret igår. Fortsättning från igår. Jag skrev igår att vi skulle vänta 30 minuter efter 7 minuter fortsatte hon messa och ville hem. Alla andra sov typ….

Det är mycket tankar och funderingar som snurrar i mitt huvud just nu. Tjejerna börjar bli stora och det handlar om att jag behöver släppa taget om vissa saker. Att hur jag agerar påverkar dom och att jag måste stärka dom genom att ibland gå emot mina egna känslor. Vi är en familj som umgås väldigt mycket med varandra. Vi är vana vid varandras närhet och vi trivs verkligen med det.
Jag hade redan tidigare under kvällen bestämt mig för att jag skulle försöka få alla att sova över för deras skull. Taktiken var att jag skulle vid det läge som uppstått med Tea få henne att lägga undan telefonen och blunda medan hon väntade på att jag skulle messa. Att hon då skulle kunna slappna av och somna medan hon väntade. Jag var halvvägs på väg ut till bilen ja jag trodde jag var tvungen att ge upp när hon köpte att bara blunda en stund. Jag gick och lade mig och lät det gå en stund. Skulle jag messa eller inte? Om jag messade skulle hon ju kanske vakna samtidigt hade jag ju lovat att messa…. Så efter ca 30 minuter efter sista messet messade jag och frågade om hon var vaken. Fick inget svar. Då var klockan ca.00.30. Det tog en stund innan jag lyckades somna. Karin hör jag Micke säga du fick ett mess… Tittade på kl.1.21 Jag vill hem stod det. Ok messade snabbt tillbaks men fick inget svar. Vi diskuterad hur vi skulle göra. Jag beslutad mig för att somna om. Halvsov när det plingade till i telefonen nytt mess kl.4.29 tittade yrvaket på telefonen vad hade hon messat nu. Nej det var inte hon utan min morgonpigga syster.
Min väckning ringde sedan kl.7 och då fick jag ett mess från Tea med ett Ja…..

Eftersom jag ändå skulle dit med lunch (kunde lämnat kvällen innan med dom men lite känslig som man är ville jag träffa dom på morgonen och då var det en ursäkt). Jag möttes av det största leendet i världen.

Mamma jag kunde somna! Japp där kunde jag andas ut. De hade sovit så gott allihop och Tea hade inte messat mitt i natten…. Lämnade kvar trillingarna för en sista dag på danslägret och åkte vidare mot jobbet.
Efter jobbet åkte jag och hämtade Mollie som varit på fotbollsläger. De satt och tittade på matchen mellan Sverige och Sydkorea.

Vi skulle åka förbi affären för att köpa en tack för lägret present åt tjejerna. Strömavbrott i affären. Vi åkte och hämtade upp lite saker hos trillingarna och stämde av att de fortfarande skulle ha uppvisning. De körde genrep genom att sjunga Sigrid Bernsons Patrick Swayze på grund av ingen ström. Medan vi var där fick de tillbaks strömmen. Vi åkte då vidare tillbaks till affären för ett nytt försök. Hann nästan handla klart då blev M panikkissenödig eftersom det inte finns någon toa i centrum var det bara till att mellan landa hemma. Då ringde telefonen. Mamma hörde jag någon ropa vart är du? Det var mamma. Jag är hemma. Men det börjar nu mamma vi ska ha dansuppvisning nu…. Hade jag tagit fel på tiden var det inte 16.30. Så vi stressade ut till bilen och åkte iväg. Vi var inte sist och det började inte tidigare än 16.30 Maja ville bara att jag inte skulle missa något.


Så himla kul att få se vad de dansat och få höra vad de pysslat med under dagarna. När vi åkte därifrån sa Maja jag önskar att danslägret inte var slut utan att det skulle vara flera dagar minst sova över 2 nätter till. Bästa betyget!
Nu ska jag bädda ner mig på soffan och inte göra något mer idag.
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM och SOV GOTT!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.