4 kids and braids

Dansläger-kan inte sova mamma och välkommen in

Go kväll å alldeles strax god natt!
Dagen började med lite frukost och frisyrfix med trillingarna innan jag skjutsade dom till deras dansläger. När jag lämnat dom gick jag en promenad på 30 min. Alltså vilken träningsvärk jag haft idag helt galet. Det säger tyvärr ganska så mycket om hur otränad jag är….
När jag kom hem tog jag med mig Micke och Mollan ner till Nynäs. Vi köpte bagels och satte oss nere vid vattnet och käkade frukost tillsammans. Väl hemma igen tog vi ner tält och packade husvagnen inför midsommaraftonsäventyr. Planen är att åka bort några dagar över just midsommar med husvagnen. Sedan skulle vi passa på att spika upp lite panel – ett litet projekt som jag påbörjat men inte riktigt kan slutföra själv. Inte första gången det händer tyvärr…. Plankorna hade tyvärr legat för länge och vridit sig åt alla håll och kanter så när vi testade planka nr 3 gav vi upp båda 2. Vi beslutade oss för att åka och köpa nya. Tror ni släpet var tomt napp så det var vi tvungna att tömma först. Väl hemma igen var det dags att hämta hem trillingarna från lägret för lite paus. De skulle nämligen tillbaks igen efter 2 timmar för tacosmiddag och övernattning.
De hann duscha och sedan ville de ha håren fixade. Vi packade madrass täcken och kuddar och drog iväg. Mollie lämnade vi hos en kompis och Micke drog iväg med min svåger för att kolla på en båt. Jag blev alldeles själv hemma! Skulle blogga men då funkade inte internet och sedan fick jag inte över bilderna. Nu typ 3 timmar senare sitter jag och bloggar samtidigt som jag messar med Tea som vill åka hem. Ska försöka peppa henne att stanna kvar. Förra året fick jag nämligen hämta hem henne och hon blev då lite besviken på sig själv. Vi har bestämt att vi ska höras om 30 minuter igen.
Så här såg de i alla fall ut i håret innan skjuts till lägret. 
Tänkte ju bjuda in er till husvagnen i kvällens inlägg. Tror jag fått lite koll på bilderna så nu kör vi:
Längst fram i husvagnen har vi en dubbelsäng med förvaring under. Till höger om sängen finns ett badrum med en dusch och utanför ett handfat.

Den här bilden är tagen från vår säng. Det finns en soffgrupp och så är köksdelen till vänster. Sedan längre bort till vänster har tjejerna en egen liten soffhörna.

Vi valde att lägga till både mikro och ugn. Vet inte om det är något vi kommer använda men när vi sålde vår husbil som vi hade tidigare frågade många om den hade ugn…. Så vi tänkte det kanske är viktigt???

Sedan längst bak har vi 3 våningssängar. Det är helt ok utrymme för dom att sova där. Mollies säng är överst Teas i mitten och Majas längst ner. Tilda som vill ha mer utrymme henne kommer vi bädda upp åt i mittensoffan eller den lilla soffgruppen längst ner.

Nej nu hinner jag inte skriva mer tror jag måste åka och hämta hem Tea hon är ledsen.
Kram på er och sov gott!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.