Skolavslutning och lyckan att få utmana sig själv – 4 kids and braids

4 kids and braids

Skolavslutning och lyckan att få utmana sig själv

Go kväll måndag!
Hoppas ni alla haft en bra måndag. Min blev Vab… Imorgon ska alla dock gå till skolan hoppas jag. Det är ju en stor dag imorgon. Trillingarna slutar 3:an…. Var med dom en stund häromdagen i skolan och de alla var så glada när fröken pratade om att det snart var sommarlov och att 4:an väntade. Jag fick nästan hålla i mig för att inte resa mig upp och säga till dom att det ni vet inte vad som väntar… Samtidigt behöver ju inte steget bli så oerhört stort. Det kanske inte blir så stor förändring det kanske blir hur bra som helst. Jag kan inte låta bli att känna oro. Det var ett jättestort steg för Mollie och jag kommer ihåg hur jobbigt jag tyckte det var. Men nu tänker jag tänka så här att det blir nog hur bra som helst. Kan ju ändå inte göra något åt det. Det blir ju skolavslutning imorgon och de får säga Hej då till sina underbara lärare det kan jag ju inte göra något åt.
Ikväll hade niorna på tjejernas skola bal och 2 av dessa tjejer fick jag möjligheten att fixa håret på. Jag vill verkligen börja utmana mig själv och att få göra uppsättningar är just det. Den ena tjejen ville ha lockar och 2 inbakade flätor medan den andra tjejen ville ha vattenfallsfläta. Jag har bara gjort det 2 gånger tidigare så det tog en stund innan jag lyckades klar ut tekniken. Något som är svårt när man är nybörjare på det här är tiden. Det tar så mycket längre tid än man tror. Jag hade lite mer än 1 timma och 40 minuter på mig att fixa båda.
Så här såg de ut innan och efter.  


Nu ska vi snart gå och lägga oss. Alla tjejerna vill ha håret fixat tills imorgon och det tar tid det vet jag….
Sov sött!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.