Bröllopsfrisyr att våga utmana sig själv – 4 kids and braids

4 kids and braids

Bröllopsfrisyr att våga utmana sig själv

Hej!

Å det här var längesedan! Men ibland måste man tyvärr pausa saker som man tycker är så himla roliga för att hinna med livet.
Så med lite mindre än 2 veckor kvar till sommarlov för tjejerna och ytterligare någon vecka för mig innan semester njuter vi av sommaren som redan kommit till oss. Känns som att vi alla längtar något otroligt tycke efter att få bara vara tillsammans.
Livet rullar på och jag har tagit vissa beslut för att må bättre. Ett av de besluten är att ta tag i min kropp som börjar säga ifrån. Naprapat och träningsprogram så får vi se om det blir bättre. Ett annat steg som jag tagit är att jag vill börja utmana mig själv när det kommer till att våga. För några månader sedan fick jag frågan av en arbetskollega om jag inte ville fixa hennes hår inför hennes kommande bröllop. Visst sade jag och tänkte inte så mycket mer på det. Sedan när det började närma sig fick jag lite smått panik och började tvivla på mig själv. Att fläta och fixa håret på tjejerna är en sak men att fixa någons bröllopsfrisyr är ju något helt annat .
Vi försökte få tid till att testa och se om det ens var möjligt. Efter att ha provat några olika varianter fick jag lite smått panik och började verkligen ifrågasätta mig själv. När vi sedan kom överens om en uppsättning vi båda var bekväma med kändes det faktiskt helt ok. 2 flätor i fram som jag drog bak och sedan mera lockar.

Bröllopet närmade sig och helt plötsligt var det dags. Jag blev inbjuden till hotellrummet där bruden och hennes tärnor sovit över natten innan. Bröllopsklänningen hängde där så otroligt vacker på en galge och hela rummet andades bröllop. Det slog mig där och då vilken otrolig grej att få vara med om en sådan sak. Att få fixa något så viktigt och att bruden just valt mig!
När jag stod där och höll på fick jag återigen lite panik och började tom be till högre makter om att jag skulle få till något som jag i alla fall skulle kunna känna mig ok med.

Sminkösen ville börja sminka och jag insåg att jag hade kunnat stå där och fixa hur länge som helst för att få till det så där bra som jag bara ville göra. Jag bestämde mig för att tacka för mig.
Några timmar senare var det dags för själva bröllopet att äga rum. Jag hade fått in inbjudan om att komma och se själva vigseln. Jag tvekade såklart men bestämde mig ändå för att åka dit tillsammans med trillingarna. (Micke och Mollie var upptagna på den lokala marknaden)

Vigseln skulle äga rum nere vid havet. De kunde inte enligt mig valt en vackrare plats.


Hon var sååå otroligt vacker bland det vackraste jag sett och tänk att lilla jag skapat något som var en delav allt det vackra. De hade hyrt in fotografer till bröllopet och när de är klara ska jag få ta del av några av de foton de tagit på bruden och hennes frisyr. Så förhoppningsvis dyker upp några bröllopsbilder här inom kort.
Nu ska jag bege mig mot skolan. Trillingarna har öppethus och det ska dansas i alla fall 2 av dom. Kram på er och ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.