En himla massa flätor och ett garnnystan av en fleecefilt – 4 kids and braids

4 kids and braids

En himla massa flätor och ett garnnystan av en fleecefilt

Go kväll torsdag!
Den här dagen liksom bara försvann… Trillingarna åkte till simhallen med en kompis, Mollie åkte till en kompis och jag fastande med att klippa i fleecefiltar. Sedan kom trillingarna hem och fortsatte leka och jag fortsatte klippa medan jag såg en serie på Netflix 7 seconds. Helt ok serie. Man behöver sådana här dagar. Nu har vi hamnat hela gänget i soffan framför tvn.
En fleecefilt blev till ett väldigt stort fleecenystan. 16 stycken sådan här lyckades jag få ihop….

Kan ni gissa vad det ska bli????
Tänkte bjuda på några bilder på en uppsättning jag gjorde på Maja nu ikväll.
Gjorde 2 inbakade flätor som jag drog upp . Delade håret i luggen i 2 delar som jag korsade med varandra för att få lite höjd på luggen och gjorde sedan 2 flätor som jag drog bakåt. Fäste några hårnålar i håret och lockade de slingor lite granna som hängde ner i fram. Blev en uppsättning med en himla massa flätor.

Önskar er alla en underbar kväll!
Kram från mej!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.