4 kids and braids

Halvt döv…. å så lite badrum!


Go kväll tisdag! (Blev några frisyrbilder först. Testade precis en ny frisyr på Tea.)
Fortfarande halvt döv på ena örat. Trodde det skulle släppa under dagen…. Att ha problem med öronen är galet irriterande och att jag inte hör ordentligt gör mig galen. Sedan att det tjuter också ja det gör ju inte det hela bättre… Ska boka en tid om det inte gått över imorgon… Varit hemma med Tilda idag.  Hon har varit trött och när hon böjer sig ner gör det ont i huvudet. Imorgon ska vi dock försöka med skola och jag ska försöka jobba.
Har precis hängt klart på Teas konståkningsträning och vi har förflyttat oss ner till innebandyhallen där vi kollar på Mollies innebandy träning. Så himla avkopplande bästa återhämtningsstunden. Sedan blir det hem laga mat och ett kvällsbad hade jag tänkt.
Testade en ny fristyr på Tea efter skolan idag.
Ni är några stycken som frågat om badkarshyllan i vårt badrum. Den är ett enkelt dit som inte kostade många kronor. En planka eller 2 som jag satt en liten list under. Målat vit och sedan dekorerat med mandalas. Ni hittar mer info här angående mallar och färg här.

Tycker om att mysa till det lite i badrummet. Här kommer lite tips på hur du själv kan fixa till.
Finns en mängd hyllor om man istället vill köpa. Såg den här hyllan när jag var på Ikea senast 99 kr kostade den. Tvålpumpen nedan kommer även den från Ikea pris 99 kr. Tvålen kommer från Kicks. Klicka på bild för att komma till hemsidan.
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.