4 kids and braids

Hon bara strålade av lycka hela hon

Go kväll söndag!
Hoppas ni haft en härlig helg! Själv har jag nog aldrig varit med om att en helg gått så fort!
Dagen idag började i ishallen och idag behövde vi inte vända hem. Det var konståkningsträning. Efter det åkte vi hem och efter frukost drog vi vidare mot Huddinge för Mollies innebandymatch. Men fina passningar lyckades hon få in bollen i mål 2 gånger. Hon blev så himla glad båda gångerna hon bara strålade hela hon. Efter matchen åkte vi förbi farmor och farfar för lite middag och fika. Nu har jag röjt runt lite granna, håller på och tvättar samtidigt. Trillingarna pratar med en kompis i telefon de är inne på 2 timmar nu. Pratar är väl kanske inte rätt uttryck utan de mer leker tillsammans. De spelar dator, gör slajm och planerar kläder inför veckans dansföreställning på fritids. Jag sitter här framför datorn och lyssnar på Mollies gitarrläxa.

Denna veckan som kommer börjar äntligen Majas dansträning så som hon längtat!!! Hon har saknat dansen så mycket att hon nästan varit lite nere. Morgondagens träning blir disco sedan på tisdag är första träningen på förberedande tävlingsdans tror hon önskar den dagen vore imorgon.
Tycker det är så himla härligt att se glädjen i tjejerna när de utför sina sporter och att de alla har hittat något som de verkligen gillar. Mollie var på väg att ge upp innebandy för 2 år sedan. Hon började spela när hon var 5 år. Hon tyckte inte det gav henne något och vi öppnade upp för andra sporter. Hon testade bland annat friidrott men hon tyckte inte det passade henne alls. Det blev att hon fortsatte med innebandyn för att se om något annat kunde dyka upp under tiden. För 1 år sedan började hon helt plötsligt tycka det var roligt igen och nu betyder bandyn massa för henne. Det är inte bara kompisskapet i bandyn utan även själva spelandet som hon gillar.
Tea stortrivs på sin konståkning och älskar när de tränar teknik och vill bara lära sig mer och mer. Tilda har testat tennis för 2:a gången idag och hon tycker det är jättekul. Så kul att hon vill att hon och pappan ska åka dit och köra extra träningar.
Själv körde jag 30 minuter fram tills i fredagskväll. Kroppen var så trött att jag bara orkade 15 minuter på cykeln. Igår blev det inget alls och inte idag heller. Jag skulle dock behöva för min kropp har börjat säga ifrån och det gör ont både lite här och där. Tror räddningen skulle vara både kondition och styrketräning. Det blir en del lyft i mitt arbete som resurs och jag skulle helt klart behöva starkare muskler framförallt i ryggen. Men just nu är jag som sagt trött och då känns det mer rätt att kroppen får vila på soffan.
Nu ska jag ta mig dit tror jag några timmar kvar av kvällen och dom tänkte jag spendera där. Handbollsfinaler och bron får det bli.
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM från mej!
 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.