4 kids and braids

Bara till att gå upp 07.00 imorgon också…

Go kväll lördag!
Alltså ni skulle sett mitt ansiktsuttryck imorse när vi vid 7.50 svängde in till ishallen. Ser att det står 2 bilar på parkeringen. Just ja träningen var ju flyttad till söndag kl.8… Värsta kändes inte att jag helt glömt utan att jag måste gå upp igen imorgon kl.7 och jag som var så galet trött imorse.
Fick ett efterlängtat paket med posten igår. Rosetter och den underbaraste kjolen till Maja. Blev en uppsättning i form av en inbakad fläta i luggen som jag snurrat som en blomma. Fäste med spänne och sedan lockar i tofsen. Ni hittar både hårspänne och den underbar kjolen här. De har rea just nu så passa på att kika in!


 

Landat hemma en snabbis efter en innebandymatch och ett Ikea besök. Nu ska vi upp till våra grannar en sväng!
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.