4 kids and braids

Träning Inställd… Gå upp nu mamma du vet ju hur stressad du blir…

God morgon lördag!
(När ni läser det här så är det nämligen morgon eller om ni är som jag kvällsmänniskor kanske ni läser detta inlägg redan i natt….)
Klockan ringer strax efter den vanliga tiden vi går upp…. Tea har nämligen konståkningsträning kl.8 på lördag morgon. Hon är fantastisk på att gå och lägga sig (hon är den enda som ber om att få gå och lägga sig och när hon är trött så kan hon bara lägga sig och somna till skillnad från sina systrar….) Igår morse när vi skulle till skolan vaknade hon när pappan gick upp. Efter en stund ropade hon på mig mamma det är dags att gå upp nu. Annars så blir det ju så där som det brukar bli du blir stressad och så säger du varför går vi aldrig upp i tid. Jag försökte få henne att ha det lugnt vi hade ju gott om tid… (hade vi inte alls) hon gav sig dock inte och vi alla var glada när vi i tur och ordning lämnade bilen.
Idag så är det alltså konståkningsträning vi startar dagen med får se om hon väcker mig denna morgonen också. Sedan ska Tilda spela lite tennis hon är tokladdad.
Önskar er alla en underbar lördag med bilder på Tea. Vi var så sugna båda 2 att ge oss ut på isen. Vi har en liten sjö bara några hundra meter från där vi bor. Var så otroligt vackert på morgonen när solen precis gått upp.  Trots sommarlängtan kunde snön och isen fått lägga sig och legat kvar någon månade det hade inte gjort mig något alls.

2 utvakade flätor på Tea.

2 utvakade flätor snurrade upp till 2 knutar.

Kram från mej!
Eller just ja när vi svängde in till ishallen kom jag på träningen är ju flyttad till söndag samm tid…… ååååå GÄSP…..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.