4 kids and braids

Man ska ha husvagn och stoppa in familjen i sommarens planer

Go kväll fredag!
Jobb, pratat med en nöjd Mollie som idag haft en riktigt bra vikarie. Dock inte hört någon från någon i skolledningen ännu kanske inte gör det heller. Kan ju bara hoppas att den där vikarien kanske är där nästa vecka också. Självklart hänger det inte bara på vikarien som är där utan på hur det sett ut i klassen tidigare. Själv är jag ny för barnen på den förskoleavdelning jag är nu. De har självklart sett mig i huset och pratat med mig under året som gått men nu jobbar jag på deras avdelning. Det tar ett tag att lära känna barnen och för dom att lära känna mig. Att vara vikarie i skolan är en än större utmaning tror jag…. Hämtat hem tjejer som ville vara kvar extra länge på fritids. Ville göra något roligt när vi hämtat upp dom så vi åkte för att hämta ut några grejer jag beställt från Granit. Sååå tycke snyggt dom här där alltså en av mina favoritbutiker.
Kanske alldeles för enkelt att gissa vad det är?

Blev även lite shopping av träningskläder till tjejerna. Nästa vecka drar det igång alla träningar. Maja längtar sååå himla mycket!
Själv längtar jag sååå himla mycket till sommaren just nu. Vi har faktiskt redan börjat planera vad vi ska hitta på. 2 somrar i rad har vi bilat ner till franska Rivieran och bott på lägenhetshotell. Denna sommaren blir det en liknande resa men vi ska vara borta längre. Fokus på de tidigare 2 resorna har varit att komma fram och hem så snabbt som möjligt och spendera mer tid på själva resmålet. I år kopplar vi på husbang och ska bila ner genom Danmark, Tyskland, Holland och ner längs Atlantkusten. Om det är någon som läser det här och har några bra tips på stopp längs med den här rutten så skriva gärna en kommentar. Alla tips är välkomna! Målet är ett ställa några mil norr om Biarritz.
Vi har bara gjort en väldans kort resa med husvagnen än så länge 4 mil typ. Vi planerar att kanske göra en liten trip på sportlovet men inget planerat ännu. Vi skulle behöva öva lite granna.
Nu ska jag fortsätta se Talang och sedan plocka upp paketet från Granit och ett annat underbart paket som kom med posten idag. Är som ett litet barn när det kommer till paket även fast det inte var till mig.
Önskar er alla en underbar kväll!
Någon mer som längtar efter sommaren? (Bilder från min systers bröllop i somras) Hade tänk bjuda på bilder från Frankrike men det ville inte datorn…)


KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.