4 kids and braids

Tack för all fin respons!!!

Go kväll torsdag!
Jobb och kvällsjobb och lite innebandyhallshäng hann jag också med. Nu ska jag röja runt lite granna sedan blir det soffhäng och så ska vi se om vi hittar någon ny serie att se.
Det vita utanför fönstret från igår är borta. Det regnade bort under natten. Fick lite vårkänslor när vi var ute på gården idag på förskolan men sedan sa någon av pedagogerna att det ska komma snö nästa vecka. Det gör mig inte så tycke för jag gillar snö och det blir så mycket ljusare ute.
Tack snälla för er respons på mina inlägg igår. Det där med skolan oroar mig och idag ville hon inte ens gå dit. Har fått återkoppling av hennes mentor och väntar nu på svar från rektorn. Hade trott att jag skulle få någon form av svar redan idag därifrån bara ett vi har sett ditt mail svar men ingenting. Sedan ert engagemang i mina flätor TACK!!! Fått massa svar på Facebook och instagram!!!
Vill önskar er alla en underbar kväll med lite bilder från vårt vardagsrum.
Krukan kommer från DBKD  Cloudy heter den. Ljuslyktan från en lokal butik bara älskar den och glasburken kommer från Granit. När jag målade plankorna till badrummet testade jag först på denna glasburk. Mallar kommer från Panduro Hobby och ni hittar dom här.
Älskar ljusinsläppet från våra stora fönster.

Hyllan är en jättegammal hylla från Ikea tror den hette Kalix när den fanns. Ville ha ett lägre skåp men inte hittat något så denna får duga som förvaringsmöbel så länge. Den stora ljusslyktan kommer från Hemtex. Hinken ett loppisfynd likaså mina floraböcker som jag gärna har framme.

Det runda bordet är också ett loppisfynd som jag målat. Limslingan kommer från Granit, Taklampan från en lokal butik. Ljusstaken på bordet är en adventsljusstake som aldrig hann komma fram i julas. Med en grön kvist fick den komma fram nu.

KRAM från mej!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.