4 kids and braids

Kompisar, utanförskap och leka många….

Go kväll tisdag!
Hoppas ni alla haft en härlig dag! Min har bestått av 15 min snoooze så himla skönt, skjuts till skolan av 4 tjejer, jobb, ishallenhäng i 2 timmar och nu innebandyhallshäng. Har skrivit det förut men gör det igen jag gillar att hänga i hallar.
Maja skulle ha varit hos en kompis till kl.20 men hon längtade efter sina systrar så Micke hämtade upp henne innan Mollies träning.
En kompis till dom sa igår tänk att ha en syster då har man alltid någon att leka med och bonus för mina dom har 3 kompisar. Jag har inte så mycket att jämföra med men det känns inte som att mina tjejer bråkar så mycket. Det klart att de kan driva varandra ganska så långt ibland men det händer faktiskt inte så ofta.
I trillingarnas klass går det 7 tjejer varav våra är 3 av dom. Det är 2 utav dom som mina tjejer brukar vilja leka med. Jag önskar att det fanns 3… Då hade liksom haft var sin kompis. Nu de senaste veckorna har de fått åka med en av kompisarna hem efter skolan. Alltså inte alla 3 utan de har åkt med vid var sitt tillfälle. Jag upplever ibland när de har med sig en kompis hem att de har lite svårt att hålla sams och hitta på saker att göra. Oftast brukar en av dom dra sig undan och hänga med oss istället.
Igår skulle vi ha med en kompis hem från skolan. Då skulle den 2:a kompisen inte vara med. Det har varit en massa konflikter i skolan mellan tjejerna i klassen under hösten som varit. Ett tag satt vi dagligen i samtal med våra tjejer efter skolan. Det har dock blivit bättre nu och jag hoppas det håller i sig. Har varit så himla härligt nu när snön kom får då leker alla i klassen tillsammans både killar och tjejer vilket jag gärna skulle se mer av! Tillbaks till gårdagen. För att undvika att någon av de 5 skulle känna sig utanför så bjöd jag in till lek för alla 5. Lät så himla härligt när vi satt i bilen på väg hem och de började sjunga tillsammans alla 5.
Det blev några konflikter när de lekte men i det stora hela gick det bra. Tjejerna fick dela på sig och vara några upp och några nere men en stund satt de i soffan alla fem och spelade.
Jag är väldigt glad att mina tjejer har varandra. Det är inte alltid vi har tid att bjuda in till kompis lek och då kan jag stilla mitt dåliga samvete med de ändå har varandra.
Nu har vi hunnit komma hem igen. Middagen uppäten och vi ska jobba lite med läxor. På tal om att nästan aldrig bråka Tea kom just ner och berättade att Tea gjort illa henne… Alltså jaTea sa så Tea gjorde illa mig….. ;D Får se hur vi går vidare med just den incidenten….
Önskar er alla en underbar kväll!
Här ska jag hänga resten utav kvällen tror jag bestämt!!! Lycka när man hinner knäppa en bild i dagsljus!!
KRAM från mej
 
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.