4 kids and braids

Köp 3 gitarrer betala för 2????

Go kväll lördag!
Vilken härlig dag vi haft. Fylld av aktiviteter.
Började i ishallen där Teas grupp tränar inför vårshowen som skall hållas längre fram i vår. Frukost i ishallen och sedan en sväng till kulturskolan. Tilda fick lämna tillbaks sin fiol då det inte gått att hitta en ersättare då den förra fiolläraren slutat. Så himla tråkigt men inget att göra något åt. Maja provade tvärflöjt och lyckades få ljud direkt. Efter att ha gått runt och kikat hamnade både Tilda och Maja med var sin gitarr i knät.

De fick lära sig några ackord. De 2 lärarna satte på en låt och så spelade de alla 4 tillsammans. Ska diskutera saken vidare men det kan bli så att vi har 3 gitarrspelande barn i familjen och 1 på piano.
Tilda skulle ju prova på tennis för första gången så efter kulturskolan blev det ett besök i tennishallen.

Hon tyckte det var roligt så det blir nog eventuellt att hon börjar träna. Tennishallen ligger granne med innebandyhallen så det var bara till att byta hall då det direkt efter tennisen var innebandymatch för Mollan. Det blev förlust med 3-4 1 mål gjorde hon. Spännande och jämn match.
Vill tacka er som lämnat en liten kommentar angående min flätbok. Precis den feedback jag behöver. Ska se om morgondagen kan bjuda på lite tid till förberedelse.
Nu är middagen uppäten dags för soffhäng och vi ska se på Gladiatorerna tror jag.

Önskar er alla en härlig kväll!
Kram från mej

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.