4 kids and braids

Flätbok? Är ni med???

Go kväll fredag!
Veckan började lite segt men sedan gick den i rasande fart. Lite snooze imorse kom i tid till jobbet, jobb och sedan hem till hela familjen. Micke hade hämtat tilda och Tea medan Mollie och Maja åkt bussen. Hämtat upp mormor vid tåget, käkat middag, kvällspromenad och nu blir det soffan resten av kvällen just nu ser vi på Talang.
Satt och funderade på kvällens inlägg och då kom jag på att jag måste be er om hjälp. Jag skrev lite häromdagen att jag hade en dröm och att jag tagit ett myrsteg i min dröm att nå mitt mål. Jag har varit i en första kontakt med en förläggare. Hon fick se några av mina flätbilder och ville veta mer vad jag hade tänkt för upplägg och så vidare. Det har dock stannat där. Jag har funderat lite om upplägg och har eventuellt en liten plan. Först hade jag tänkt att hålla detta för mig själv men så tänkte jag att ni kanske kan hjälpa mig på vägen. Eller det är ju inte ens säkert att jag kommer mer än dit jag kommit men om det nu skulle vara så. Vad skulle ni vilja se i en flätbok? Blanda enklare uppsättningar med uppsättningar med mer utmaning? Ni får gärna lämna en liten kommentar skulle verkligen uppskatta det!



Så vad säger ni vill ni hjälpa mig? Är det något jag ska satsa på och ge ett försök???
Önskar er alla en underbar lördag!
Ska lägga mig tidigt ikväll tror jag. Ska besöka ishallen, kulturskolan ska Maja hitta någon instrument, Tilda ska testa tennis och Mollie spela bandymatch.
KRAM från mej

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Vilken talang du har med flätor och uppsättningar, jag hoppas verkligen du kan förverkliga din dröm, och jag tror absolut du kan lyckas! Du tar jättefina bilder och flätor från enkelt till avancerat i en fin bok skulle jag gärna köpa! Stort lycka till!

  2. Linda m 3

    Hej! Skulle också önska från ”medel” till lite svårare och lite steg-för-stegbilder varvade med dina vackra färdiga flätbilder. Gärna också kanske en punktlista till varje fläta vilket ”material” som behövs. Tack för all inspiration! Kram Linda

    1. karinsather

      Hej Linda!
      Tack själv för din kommentar och din hjälp!
      Sitter och försöker få ihop ett första utlägg så all feedback betyder så himla mycket.
      Ha en fin kväll!
      Kram

  3. Marie Englund

    Tror din bok skulle bli en succé ! Tack för en härlig o underhållande blogg ! Läser den varje kväll när jag lagt mig ! Känner igen mig själv ! Kanske får jag komma med ett litet råd …… jag läser att du tränar 30 min per dag . Bra . Men det är viktigt att du tar dig lite egen tid ngn gång ibland ! Man tycker att livet är roligt o man vill hinna så mkt att man inte märker att ” bensinen”/ orken börjar ta slut ! Märker att du är lite trött ibland . Så ett bokprojekt är ju en utmärkt idé! Då får du ju egentid + utlopp för din kreativitet ! Lycka till med allt fina Du !

    1. karinsather

      Hej Marie!
      Tack snälla du och tack för din omtanke. Jag försöker ge mig själv egentid varje dag genom att se på film serier tillsammans med Micke. Det är viktigare än man tror!!!
      Tack för din kommentar!
      KRAM till dej

  4. Linda

    Hej!
    Håller med Josefin. Jag kan grunderna, men vill gärna tvista till det lite. Dottern badar med föris varje vecka och då brukar vi göra ”badfrisyr” alltså inget som hänger och blöter ner tröjan. Förra veckan gjorde jag en flätkrans efter din inspo. Hon blev så nöjd och ville toppa med massa rosetter Tillbaka till frågan, jag skulle gärna köpa en flätbok som börjar på medel och även har lite mer avancerade flätor mot slutet. Både ”välflätat” och lite ”slarviga”varianter

  5. Josefin

    Jag har en flätbok men tittar mkt hellre på dina bilder och filmer för bokens är lite tråkiga. Om man kan de allra vanligaste (vilket jag redan tycker att det finns böcker för – alltså basic flätmetoder) så skulle iaf JAG personligen uppskatta en ”fortsättningsbok” med roliga uppsättningar. Behöver inte nödvändigtvis vara svårt men som tex när du gör en vanlig utbakad fläta som du sen snor ihop till en ros. Alltså att man förutsätts kunna inbakad, utbakad, fiskben och att man sen går vidare och utvecklar dem till uppsättningar. Sen som mer utmanande är ju tex 5 stranded, infinity osv.
    Oj vilken lång utläggning, men slutsatsen av vad jag själv skulle köpa är en fortsättningsbok från basic till ”steg 2” eller ”medel”.
    Jättekul detta och jag håller tummarna för att det blir av! Älskar ditt IG konto!
    Stor kram

    1. karinsather

      Men åååå tack snälla! Uppskattar ditt inlägg så himla mycket!!! Precis det här jag vill veta.
      STOR KRAM TILLBAKA!!! Å tack för att du tog dig tid att svara!