4 kids and braids

Dom kör step up i trappan och en liten orkester till nästa midsommarfirande

Go kväll söndag!
Så var den helgen förbi ja vart tog den vägen.
Idag känns det som att jag städat typ hela dagen. Började med att dammsuga och plocka där nere. Trevligt avbrott med besök av barnens farmor och farfar. Fika blev det med årets första semla. Sedan fortsatte jag städa och städa och städa. När jag var klar där nere fortsatte jag där uppe. Hade som deadline att vara klar kl.20 (hade först 18 och sedan 19) Nu är klockan. 20.25 och jag är fortfarande inte klar. Det är liksom bara till att börja städa om här nere. Tjejerna har fixat mellanmål tills imorgon och så lovade jag att de fick göra slajm. Visst gör de iordning efter sig men ändå…. Var någon som frågade mig på instagram hur kan du ha det så städat hemma… Ja det är ju det jag inte har. Visst kan en vrå vara städad men vänder man kameran åt ett annan håll ja då ser det lite annorlunda ut. Sedan så skulle jag ju helst ha det städat och fixat överallt och jämt tycker tom att det är lite roligt att städa och jag älskar ordning och reda men det är ju näst intill omöjligt när barnen vill vara i hela huset.
Tilda och Maja har varit lite låga hela dagen och mest vilat på soffan. Båda 2 har klagat på att dom inte mått riktigt bra. När pappan åkte för att träna innebandy hände något och de båda började typ studsa på stället så mycket energi har dom. Det är nu dom 2 som dragit igång ett step up pass i trappan. Mamma vi ska köra igång något riktigt jobbigt nu. Funderar på att ta med dom ut i garaget så dom får hoppa lite hopprep en stund istället. Jag hade ju också tänkt träna.
Redo för ny vecka det vet jag inte riktigt om jag är hade som vanligt behövt minst en ledig dag till. Veckan bjuder på lite fler aktiviteter än förra veckan. Tilda ska gå tillbaks till att köra lite handboll igen. Hon resonerar så att så länge hon inte vet vad hon vill så vill hon köra igen. Tea har konståkningsträning, Mollie innebandy och på lördag kör hennes fotbollsträning igång igen. Tea gillade Yogan och kommer köra vidare på den. Sedan på lördag ska vi på öppet hus på musikskolan.
När jag var liten spelade jag blockflöjt för det var obligatoriskt innan man fick välja något annan instrument. Jag ville spela piano som min farmor. Hon spelade massor för mig när jag var liten och jag bara älskade det. Trillingarna var på besök på kulturskolan med skolan för något år sedan och fick med sig en inbjudan hem med öppet hus. Tea och Maja var helt inne på att de vill börja spela ett instrument. När vi kom dit var det ingen av dom som ens ville testa något. Vi gick runt och kikade när vi gick förbi fiolerna blev Tildas ögon stora som tefat och jag bara såg hur nyfiken hon blev. Det slutade med att vi anmälde Tilda som egentligen inte ville gå dit till att börja spela fiol. Mollie blev också lite intresserad men tyckte gitarrläraren såg för rockig ut jag hon tyckte han såg lite för tuff åt så hon ville inte anmäla sig. Tilda spelade fiol 2 terminer. Tea blev nyfiken på gitarr så hon började förra terminen. Kan säga att jag stöttade henne vill nämligen själv ha ett piano….

Mollie vågade till slut prova på gitarr så sedan 2 terminer spelar hon också. De har möjlighet att få gå ifrån en stund på skoltid att spela men sedan ska de ju öva hemma också. De är inte jätteflitiga men de tycker att det är roligt och så länge de tycker det är roligt så vill jag uppmuntra dom att fortsätta. Tror det är viktigt med med en delen i livet också och de älskar ju musik allihop. Anledningen till att vi skal till kulturskolan på besök är att Maja också blivit nyfiken. Jag tänkte hon kunde spela tvärflöjt så har vi typ en hel orkester. Jag kan sjunga Micke ta till trummorna ja då har vi ju ett helt band….. Vem vet vi kanske har fått ihop en hel orkester till nästa midsommar… (Längtar bara lite efter sommaren)
Nej nu springer klockan iväg och jag ska tydligen måla nagellack och fixa nattflätor…
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.