4 kids and braids

Vår nyårsafton på 4 hjul….

Hej söndag kväll!
Ja nu är det ju inte vilken kväll som helst utan det är sista dagen på veckan, på månaden och ett nytt år väntar. Vi har haft ett bra 2017 med vår bilsemesterresa till Frankrike var en av de stora höjdpunkterna. Jag har inga direkta nyårslöften inför 2018 direkt vill däremot försöka lära mig att inte ta saker på så stort allvar sådant som jag ändå inte kan göra något åt. Var mer rädd om mig själv, börja träna, äta bättre och framförallt vara en glad/are mamma.
Vi har efter en lunch/middag hemma packat en väska var med kläder och åkt på vår första campingtur. Inte så långt hemifrån och på svärföräldrarnas sommarstugetomt men ändå. Vi sitter just nu och tittar på Solsidan i husvagnen och äter massa gott. Vi ska snart ta en tur med bilen in till Stockholm för att ta en fika och se på alla fyrverkerier sedan blir det övernattning i husvagnen.
Önskar er alla en underbar nyårsafton!

 
KRAM från mej och GOTT NYTT ÅR!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.