Våran jul och kanske klä en gran på fredag – 4 kids and braids

4 kids and braids

Våran jul och kanske klä en gran på fredag

Hej!
Var tvungen att tänka efter en stund men tisdagkväll är det.
Lämnat Göteborg, en snabbvisit med lite julmat hemma hos mamma, tillsammans med syster och hennes familj. Efter 4 1/2 timma i bilen och ikväll var det långa 4 1/2 timma. Tjejerna är superduktiga på att åka bil. De tom älskar det och ju längre vi brukar åka desto bättre. Idag hade vi dock lovat att det inte skulle vara försent för att göra slajm när vi kom hem…. VARFÖR lova saker…. de frågade typ var 10:e minut hur långt är det kvar.
Så fort vi kommit innanför dörren hemma körde de igång. Ser typ lite ut som en mindre fabrik i köket. En doft av raklödder sprider sig i köket och det ska visst vara glitter i också. Hörde nyss Micke gå förbi fabriken. Ska det vara typ glitter överallt var det inte på slajmet glittret skulle vara?
Vi har haft några riktigt härliga dagar i Göteborg. Hotellet vi bodde på Scandic Rubinen ligger riktigt centralt på Avenyn. För oss är det verkligen lyx att kunna gå till affären, bion, shopping ja ha allt nära. Där vi bor behöver vi ju bilen för att kunna göra dessa saker. Lördagen spenderade vi ju på Liserberg. Själva julafton började vi med frukost, gick en sväng ner mot centrum där det fanns några öppna butiker. Lite shopping och lunch. Vi tittade på Kalle Ankas julafton tillsammans allihop för första gången. Var längesedan jag tittade själv så det var faktist riktigt mysigt.
Efter att ha gjort oss iordning gick vi mot Gothia Towers för middag. Kvällen spenderades sedan med att spela spel och titta på tv. Juldagen bjöd på en tur med spårvagn, lite reashopping, lunch och sedan bio Monky. Jag visste inte så mycket om filmen innan mer än någon trailer vi sett tillsammans. Jag hade svårt att hålla tillbaks tårarna vid flera tillfällen och tyvärr hängde det över mig hela filmen. Den var annars väldigt välgjord och underhållande. När vi kom ut och samtalade tillsammans med tjejerna om vad de tyckte var de alla lite lågmälda och visste inte riktigt vad de tyckte om filmen. Är det någon här som sett filmen? Vad tyckte ni? Tillbaks till hotellet där vi spelade spel och gick en kvällspromenad tillsammans.
Enter frukosten imorse checkade vi ut och 2 timmars bilresa till mamma.
Det har varit otroligt avkopplande att bara få åka bort. Bara vara och vara tillsammans med tjejerna. Vi var trötta allihop innan vi gick på jullov så den här resan var precis vad vi behövde. Vi har pratat om att ev fira lite jul här hemma. Kanske ta in en gran har pratat om fredag, göra julmat och julgodis tillsammans men inget bestämt ännu.
Nu ska jag försöka se om det finns en möjlighet till att gå och lägga sig. Imorgon ska Mollie träna lite innebandy och Tea konståkning. Själv tänkte jag kanske att det är en bra dag till att börja träna. Min kropp skulle verkligen behöva det.
 
Önskar er en godnatts sömn
KRAM från mej!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.