4 kids and braids

Vårt julfirande 2017

Hej fredag kväll!
Jobb. Var lite jobbigt idag en fin kollega gick i pension och jag ska byta avdelning efter jul…. Efter jobb mötte jag upp resten av familjen hemma som packat ut allt i bilen och var redo för avfärd.
Förra julen spenderade vi uppe på Högfjället i Sälen . Vi åkte skidor och käkade på en pizzeria på julafton. Var en helt underbar jul. Fick dock lite dåligt samvete när vi satt där och käkade att jag tagit bort de vanliga jultraditionerna för tjejerna. Råkade visst yttra det också och fick svar direkt från tjejerna som allt var väldans nöjda och visst inte ville fira julafton på något annat sätt än på just det sättet vi firade just där och då. I år var planen densamma hyra en lägenhet och åka skidor. Tyvärr har jag varit alldeles för trött nu i slutet på året så det blev inte någon skidåkning. Vi hade planer på att åka med husvagnen men den hann inte bli klar så när saker ledde till det ena så blev planerna något helt annat.
Vi har inte haft någon som helst julstress hemma nu innan jul. Eller ju lite stressad blev allt när jag skulle slå in julklappar och inte hade någon tejp eller presentsnöre hemma men det löste ju sig ändå (silvertejp och garn….). Som tur var hade vi inte så många julklappar då vi bestämt oss för att dra ner på dem. Vi har istället valt att fokusera på en upplevelse tillsammans precis som vi gjorde förra året.

Efter att ha jobbat klart mötte jag upp alla och vi satte oss i bilen. Första stoppet blev hos mamma och hennes man för en natts övernattning. Imorgon bitti drar vi vidare mot Göteborg där vi ska bo på hotell i 3 nätter. Planerna är att gå på Liseberg, äta god middag på julafton och gå på juldagsbio. Gofrukost, promenader, spela spel och bara umgås. Har under flera år velat besöka just Liseberg vid juletid men det har liksom inte blivit tillfälle men nu ser det ut att bli av.
Det är så vi ser på årets julfirande undvika så mycket stress som möjligt och vara tillsammans istället. Kan vara så att vi kanske gör de där julsakerna när vi kommer hem istället. Rullar köttbullar, klär julgranen och kokar knäck om vi nu känner för det förstås.
Nu önskar jag er en fin dan för dan före dopparedan. Var rädda om varandra och Njut av denna underbara tid!
KRAM från mej

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.