4 kids and braids

Sovrumsfix och en drömfångare som hänger i vägen…

Go kväll torsdag!
Nu återstår bara en endaste jobbdag innan nästan 2 1/2 veckas jullov inte bara för barnen utan även för mig. Jag hade som mål innan jag gick på lov att hinna med all tvätt, tvätta överdrag på soffan och putsa fönstrena på nervvåningen. Det är jag klar med. Handla och slå in julklappar blev jag klar med igår. Det vara alla innan jullovsmåsten. Imorgon efter skola och jobb packar vi in oss i bilen för julfirande. Kommer blogginlägg imorgon om vad vi planerat.
Har fått några frågor om mitt sovrumsfix som blev klart förra veckan. Tänkte bjuda på några bilder på sovrummet som kvällens inlägg.

Inhandlade 2 paket med gardiner på Dollarstore. Krokar och resårband.

Började måtta ut hur stor jag ville att sänghimmeln (om man kan kalla den det) skulle bli.

Gardinerna hade hällor som jag trädde resårbandet igenom. Sträckte resårbanden och knöt fast i krokarna. Drog hällorna lite omlott över krokarna. När jag satt upp 2 gardiner insåg jag att jag behövde 2 uppsättningar till…. Det behövdes 8 gardiner för att få till det som jag ville. Knöt ihop dom 2 och 2 i fram. En stor knut som gör att tyget bara vilar på sängen.  Vi har en tv som sitter till vänster om min säng och det funkar att titta på den utan att behöva dra undan tyget till sänghimmeln.

Sängramen har jag snickrat ihop själv. Det är plankor som jag målat vita. Sängren har en sängkappa och sedan har jag bäddat med ett överkast och en filt. Ovanför våra huvuden hänger en stor drömfångare som Micke inte är helt nöjd med. Den hänger tydligen i vägen.

Nu ska vi tydligen ha kvällsmys med chokladfontän och massa frukt MUMS!
Ha en underbar kväll och kram från mej!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.