4 kids and braids

När tjuven skulle vända i dörren…

Go kväll!
Hoppas ni haft en härlig tisdag!
Min har bestått av jobb och en stunds häng i ishallen för Teas konståkning. Micke hade hämtat hem tjejerna så de var hemma när jag kom hem från jobbet. Var precis igång med att läsa läxorna när jag klev innanför dörren. När man är lite trött känns det extra skönt att bara kunna åka direkt hem.
Just nu sitter trillingarna i soffan och spelar Roblox. De har äntligen kommit ner lite i varv. Mamma vi har inte varit ute idag på skolan…. Märks direkt på dom alltså det bara spritter i hela kropparna…. Mollie hänger på sitt rum spelar Minecraft med en kompis. Jag sitter och tittar på diskberget, dammsugaren och jullådorna som jag skulle plockat upp igår. Sedan ligger jag efter med några serier som jag följer Livet är nu och Monster båda på SVT. Ser ni dom?  Träna vill jag också hinna med. Det är typ några saker jag vill ändra på i livet. Jobba mindre och tjäna mera pengar. Hur får man det att gå ihop? Funderar allvarligt på att gå ner till typ 85% men det beror ju så klart på vilka arbetstider jag skulle få då. Jag jobbar som barnskötare och är resurs åt ett barn så mina arbetstider är reglerade efter när barnet är där. Slutar 15.30 mån-tors och 15 på fredagar. Så jag ska verkligen inte klaga men jag känner mig ändå trött och jag tror och vill hoppas att det skulle hjälpa med att gå ner lite mer i tid. Jobbar just nu 38h/v. Jag har sänkt alla krav på mig själv och jag kan gå och lägga mig när tom tjuven skulle vända när den klev in genom dörren. Tjuven skulle garanterat tänka oj här har någon redan varit och röjt runt bäst att dra vidare ;D
Tänkte ta och bjuda på en liten julfrisyr. Tänkte försöka bjuda på några olika uppsättningar fram till jul. På mitt instagram 4kidsandbraids ni hittar en bit ner i flödet ett videoklipp hur du fixar frisyren.
Man sätter upp håret i fram i en tofs. Eftersom Maja har lång lugg fick det håret följa med. Sedan delar man det håret i 2. Gör 2 inbakade flätor. Fäster ett band längst upp och trär det genom flätorna. Nedan har ni några bilder på hur ni gömmer bandet.
Man sticker i en hårnål i gummibandet. Drar hårbandet runt och sedan drar igenom hårnålen sedan drar man bara igenom bandet.Nu ska jag fortsätta fundera på vilken serie jag skall beta av de andra måste sakerna får vänta tills imorgon eller till en annan dag….
KRAM på er och ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.