4 kids and braids

Micke jag vann!

Go kväll!
Jobb och skjuts till discodans för Maja och innebandy för Mollie. Sedan ska jag be Micke ta ner mina jullådor från vinden. Typiskt nog har jag fyllt dom med så mycket grejer att jag inte kan lyfta ner dom själv.
Igår kväll hade jag lite tid över och hann få upp min underbara vinst från JB Home. Det var för några veckor sedan som jag loggade in på Instagram och såg att jag vunnit en tävling. Det var så fina saker och jag blev så oerhört glad så glad att jag sprang ut i strumplästen till Micke som var i garaget och bara skrek JAG VANN! Han tittade frågande på mig och när jag berättade vad jag vunnit så bytte han ansiktsuttryck från undrandegladnyfikenmin till ja lite småttbesvikenmin ja ha sa han va kul.
Tycker Tove Frank skapar de mest magiska bilderna och jag tycker den passar riktigt bra över halvmånebordet.
 
Här är en bild på allt jag lyckades vinna hos fina Mykindoflike.
En bonad, print, veriplants, posters, påslakanset och krukor ni kanske förstår att jag blev väldans glad!

Nej nu ska jag försöka få lite barn att göra sig redo och byta om. Dags för träningsskjuts!
Önskar er alla en underbar kväll!
KRAM från mej

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.