Bordspyntsfix – 4 kids and braids

4 kids and braids

Bordspyntsfix

Hej fredag kväll!
Jobbat och skjutsat Tea och Maja till baller. Efter balett var det snabbt ombyte för att möte upp Tilda och deras gemensamma kompis för lite disco. Jag och Micke hängde utanför en påse godis och ett avsnitt av serien Alex med skådisar som Dragomir Mrsik från Snabba Cash och Rakel Wärmländer. En thrillerserie som går i 6 delar. Såg del 5 nu ikväll. Tjejerna kom ut från discot tidigare än väntat och ville åka hem. Inte mig emot alls. Nu ska vi krypa upp i soffan allihop och invänta Mollan som kommer hem om en stund och då ska vi se Ack Värmland tillsammans.
Tänkte passa på att dela mig mig av lite julinspo inan jag önskar trevlig kväll.
För lite mer en veckan sedan var vi på bio och på vägen hem gick vi förbi Mio. De hade dukat upp ett bord med underlägg i typ rotting- vet nu att det var flätad vattenhyacint. Jag kunde inte riktigt släppa de där underläggen så i söndags åkte jag förbi Mio och köpte dom. Ni hittar dom här. Hade tänkt köpa en rund liten korg också i samma material men den var slut så det blev en större rektangulär korg i stället.

Jag hade en liten tanke om hur jag ville duka bordet. Gick ut i skogen precis bredvid. Hittad små ormbunksblad, granris och tog in några minigranar från tomten. Hyacinter hade jag sedan innan.

Så här blev dukningen.


Ljusstakarna kommer från Rusta, ljuslyktan fick följa med hem den också från Mio 79kr tyckte det var ett bra pris. Besticken kommer från Ikea.

En vas/ljusslykta fick liten vatten och en granriskvist med ett ljus, några hyacinter i vaser från Blomsterlandet. Ljusslingan har jag haft några år kommer från Hemtex.

Imorgon står konståkningsträning och innebandymatch på agendan och på söndag har trillingarna dansuppvisning hela dagen men hoppas hinna adventspynta lite granna. Ja jag tänker tjuvstarta lite granna.
Nu vill trillsen titta på idol och jag ska inta soffläge!
Kram på er och ha en underbar helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.