Ashfield Floral Ralp Lauren och Ikea Tildas rum – 4 kids and braids

4 kids and braids

Ashfield Floral Ralp Lauren och Ikea Tildas rum

God morgon tisdag!
Tänkte börja dagen med att dela med mig av lite barnrumsinspo. För några månader sedan bestämde vi oss för att göra iordning tjejernas rum på övervåningen. Jag och Tilda började leta lite inspiration och hittade då den här tapeten. Den heter Ashfield Floral Delft från Ralph Lauren. Vi fastnade båda 2 för den och beslutade att använda den som en fondvägg. Först hade jag tänkt att behålla hennes golv och måla det vitt. Det var ett laminatgolv. Köpte färg som var anpassade men märkte efter första målningen att jag inte skulle bli nöjd. Vi bestämde då att lägga in ett nytt golv och jag ville då ha ett vitt golv. Galet heter Prarie och du hittar det här. Sedan målade vi hela rummet vitt och tapetserade sedan väggen vid fönstret. Det var GALET svårt att tapetsera denna tapet men det var värt den tid det tog för jag blev så nöjd. Valde sedan att inreda rummet med tapeterna i färgen. Tilda är den av trillingarna som inte är så förtjust i rosa utan mer blått.
Jag ville ha ett lite större skrivbord som kunde placeras direkt under fönstret. Huset är gammalt ja ända ifrån 1850 talet så det finns inga standard mått i hela huset. Jag valde att köpa ben från Ikea och sedan snickrade Micke till en skrivbordsskiva med plankor. Hade tänkt måla det vitt men det bröt av så fint med det trärena mot både tapet och allt det vita. Bockbenen kostade 300 kr/st och själva skivan 100 kr.

Stolen är ett arvegods från min farmor och farfar en äppletstol som fått vit färg och tyg från en lokal tygaffär. Blått med vita hundar på.

Lyckades med bedriften att torka några hortensia som har blivit till evighetsblommor.

Medan jag höll på och fotograferade fick det flytta in en gran. Till helgen får det nog flytta in någon julbelysning också tror jag allt. Kikar in ikväll och delar med mig av hennes sovhörna.

Önskar er alla en underbar tisdag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.