Det ljuva 40+ livet

Esc traditioner

Eurovisionfinalen ser vi traditionsenligt med vänner, så även i år. Traditionsenligt ser vi den också alltid mer än proppmätta.escDenna gång bjöds vi på en helt fantastiskt god pizza med prosciutto, basilikaolja, fikon, mozzarella och ruccola. Det gick liksom inte att sluta utan smakade bara mer.esc-2Till efterrätt serverades glass i kexskålar med färska bär och choklad. Mums och hjälp vad mätta vi blev!esc-3esc-4Väl framför TVn var schlagerstämningen på topp och vi var grymt taggade, men ganska snabbt sjönk vi djupare ner i soffan och kämpade för att hålla oss vakna genom 26 bidrag, mellanakter, snabbrepriser och röstning.

Höjdpunkten var Lynda Woodruff aka Sarah Dawn Finder.

Det gick i alla fall aningen snabbare att ta del av över 40 juryrösterna, tack vare att bara 12:orna delades ut ”live”. Till skillnad från förr i tiden då 8, 10 och 12:an delades ut, aningen segare.
Vid ett halv två någon gång stod skrällen Ukraina som segrare. Lillasyster vakande till och undrade ”vilket lag vann?”
esc-5

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.