Det ljuva 40+ livet

Födelsedagspresenter

Födelsedagsfiranden duggar tätt emellanåt och då kommer den kreativa sidan av mig väl till pass.pia50-7Min evigt unga vän och kollega passerade 50 den 14 april och firades hela dagen lång. Här med lunch och en upplevelsegåva från arbetskamraterna. Bokstäverna klippte jag ut från skumplast på fri hand.
pysselLillasyster firade nyligen en 8-årig kompis med denna tröja. Stryka-på-vinyl utskuren med plotter.pyssel4Och Storasysters kompis fick den här hoodien när hon firade sin 10-årsdag.

Stryka-på-vinyl är ett kul material att jobba med och det är enkelt. Det som man behöver tänka på är att 1. spegelvända bokstäverna när man klipper/skär ut dem 2. tvätta plagget ut och in 3. om trycket skulle lossna i tvätten, stryka fast det ingen med lite bakplåtspapper mellan plagg och strykjärn.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.