Det ljuva 40+ livet

Firar med minibakelser

I veckan som gick firade Storasysters klass att de nationella proven var avklarade med att baka sockerkaka. Här hemma ville hon visa sina nyvunna kunskaper och bakade sockerkaka med receptet från minnet. blandat-10Sockerkakan förvandlades till minibakelser med tre bottnar dränkta i apelsinjuice och fyllda med hallongrädde.
Dessa läckerheter avnjöts till söndagsfikat tillsammans med faster och sambo där vi firade att solen äntligen kom fram efter en regnig grå helg. Jag fick tillfälligt upphäva min sockerpaus, för jag kunde inte motstå eller göra dottern besviken. 11 dagar på raken har jag lyckats hålla mig ifrån det mesta som innehåller socker, inte frukt dock. Det är nytt personligt rekord. Efter bakelsen fortsatte pausen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.