Det ljuva 40+ livet

Premiärhelg

I helgen som gick var vi med om inte mindre än fyra premiärer för säsongen.

Det började på lördag morgon med den första premiären. Utomhusträning för mina friidrottsadepter. Som vanligt på friidrottslördagar (peppar, peppar) sken solen över IP och det var en ren fröjd att vara utomhus igen. Längdhopp och kast med liten boll var fokusgrenar för dagen, men även en del lek och stafetter.

Lite senare framåt eftermiddagen var det dags för andra premiären. Fotbollscup utomhus för Storasyster och dessutom 7-manna. De kämpades, hejades, vanns, förlorades och så fick hon möta en gammal Solna-kompis.fotbollPå kvällen bjöds vi på middag hos faster K och där bjöds vi även på tredje premiären. Vi fick provåka hennes sambos hoverboard, alltså en segway utan styre. Barnen fattade ju på ett kick och åkte obehindrat fram och tillbaka i garaget, medan jag kände mig som en stel gammal tant, livrädd att tappa balansen.

Den fjärde premiären och sista för helgen inföll på söndagen. I strålande härlig vårsol och med trevligt sällskap spelade jag årets första golfrunda. Greenerna var helt fantastiska (bortsett från de två provisoriska) och fairway var förvånansvärt grön med tanke på att det är i början av säsongen.
Jag öppnade riktigt bra och lyckades med både par och en birdie. 18 poäng efter de 9 första hålen. Tyvärr kunde jag inte hålla den fina formen rundan ut och de sista nio hålen var inte lika imponerande. Allt som allt är jag jättenöjd med många fina slag som jag tar med mig till nästa runda.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.