Det ljuva 40+ livet

Tjejvasan – en vecka kvar

Gulp! Vad har jag gett mig in på? 3 mil på skidor från Oxberg till Mora. Jag som bara kört en mil två gånger den här vintern. Inte har det blivit mycket annan konditionsträning heller, mest gruppträningspass. Jag får helt enkelt lita till grundkonditionen.
Det är första gången jag åker Tjejvasan och har således en plats i sista startgrupp. Efter att ha hört mig för är det en enda lång kö jag har att vänta mig, men jag har i alla fall riktigt trevligt sällskap i min vän som lurat med mig på det här spektaklet.soppa-14Vid den här tiden om en vecka är det avklarat och tillsammans med min vän avnjuter jag en välförtjänt middag. Vi har valt ett all-inclusivepaket för att slippa tänka på allt; vallning, pastabuffé, förstärkt frukostbuffé, transfer till start, transfer från mål, tre rätters och frukost innan hemfärd på söndagen. Det känns skönt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.