Det ljuva 40+ livet

Testar Testagram september

testagramNu har jag och familjen testat, stött och blött september månads innehåll av Testagram. För 99 kronor i månaden kommer en Testagramlåda fylld med produktnyheter till ett värde långt över det beloppet .

SB12 duo – Fräsch andedräkt i 12 timmar, ja tack! Sedan beror det nog på vad man trycker i sig under dagen för att fräschheten verkligen ska bibehållas. Gurglas i en minut och smakar då ganska starkt, men sedan känns det friskt i munnen.

Risenta kikärtspasta – Ser ut som vanlig pasta, men lite mörkare. Ekologiska och glutenfria, men barnen fick för sig att det inte smakade gott. Nästa gång säger jag inte att det är kikärtspasta – då tror jag att de kan luras. Själv tycker jag att smaken inte skiljer sig så värst mycket från vanlig pasta.

Läkerol YUP Cola – Sockerfria sura tuggisar med smak av cola. Smakar ok men innehåller xylitol, en ingrediens jag är mycket skeptiskt till.

Ajax diskmedel – Här hemma går diskmaskinen varm dagligen, men vissa saker måste diskas för hand. Då brukar vi använda YES och har ännu inte hittat något annat diskmedel som kan mäta sig med det. Ajax luktar gott och gör sitt jobb, men löddrar inte som Yes och är inte lika drygt.

Antonberg MILK hasselnöt – En lagom stor bit härligt god mjölkchoklad med en touch av hasselnötter. Försvinnande god!

Vileda Active Scrub – En kökssvamp deluxe. Utan större ansträngning försvinner de mest ingrodda matrester från spishällen. Den har en väldigt grov yta, men ska ändå inte repa. Vågar dock inte att skrubba vår högblanka köksbänk med den.

Lipton Green tea Lemon macaron te – Te i pyramidpåsar med smak av citron macaron. Doftar maräng, men smakar citron. Smakar bättre än det luktar, men det här blir inte någon favorittesmak.

Minimajskakor Kung Markatta – Små majskakor med smak av sourcream & onion. Supergoda och stor succé på fredagsmysbordet. Betyg fem av fem – den här köper vi igen! Ekologiska och färre kalorier än både chips och micro popcorn.

testagram-3Testa testagram du med.
”Testagram är en prenumerationstjänst som låter dig upptäcka spännande produktnyheter som lanserats i detaljhandeln för endast 99 kronor/box. Ett bekvämt och roligt sätt att vara nyfiken, pröva nytt och utmana gamla vanor. Boxen kommer successivt att anpassas efter din personliga profil.”

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.