Händelsrik helg – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Händelsrik helg

Swish! Så har ännu en helg passerat i raketfart och jag hann som vanligt inte med allt jag hade önskat.
helg 1011okt-2Den här helgen dominerades av Nackamästerskapen i fotboll där Storasyster och hennes lag spelade både på lördag och söndag. Jag hade laddat med hela vintergarderoben för att undvika att frysa vid sidan av planen, men det var riktigt härligt höstväder och solen värmde på bra.
Tjejerna spelade för första gången 7-manna vilket var en stor omställning. De kämpade på, men det räckte inte mot ett starkare motstånd. En oavgjord och tre förluster.
helg 1011okt-3helg 1011oktLillasyster var på uppföljningsbesök i en studie om småbarnsastma (GEWAC) som hon deltar i. Först fick hon mätas och vägas, sedan testades hennes lungfunktion i flera olika apparater. Därefter väntade läkarbesök där läkaren ställde frågor om allergier och sportaktiviteter och lyssnade på hennes lungor efter att hon sprungit i korridoren för att bli riktigt flåsig. Avslutningsvis lämnade hon skrattandes tre provrör med blod. Som tack fick hon biobiljetter och en fin nalle. Överlycklig kunde hon konstatera att det här var det roligaste sjukhusbesök någonsin!
skordetidSedan var det innepremiär för friidrottsträningen. Det var ett gäng taggade barn som gav gärnet hela träningen och det var så roligt att se.
Mellan alla aktiviter påbörjades vinterförberedelser på tomten och i trädgården. Gräsmattan klipptes för förhoppningsvis sista gången i år. De sista bären och grönsakerna skördades och delar av utemöblemanget ställdes undan. Man kan inte hinna allt så resten skjuter vi upp till nästa helg!
skordetid-2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.