Det ljuva 40+ livet

Testar Testagram augusti

testagram_augFör ett par veckor sedan kom augusti månads upplaga av Testagram på posten. Nu har jag och familjen testat och här är våra utlåtanden om produkterna.

Vileda Actifibre multiduk – den här trasan älskar vi, den är fullständigt fenomenal! Vår högblanka köksbänk som vi tidigare torkat först med disktrasa och sedan med microduk för att undvika ränder behöver nu bara en strykning och den är blänkande ren!

Milda Kockens val – olja och smör kombinerat. Blandningen ser mest ut som olja när man häller den i stekpannan. Flaskan går att förvara i rumstemperatur, men jag föredrar att ha den i kylen.

Vaseline spray lotion – en lotion på sprayflaska. Perfekt dosering över hela kroppen, men det skvätter lätt utanför på golv och väggar. Fast det kanske mer beror på klumpighet?

Nutisal – blandade lättsaltade nötter är ju alltid gott och perfekt som snacks. Naturlig energiboost!

Skittles – godismonster som jag är går de flesta sötsaker ner med god aptit. Så även dessa saftiga, tuggiga småbitar i både Skittles original & sour. Vissa smaker blir såklart kvar till sist som t.ex apelsin medan svarta vinbär och jordgubbe försvinner i en rasande fart.

Wrigley’s Extra apelsin – Ända sedan barnsben har jag varit skeptisk till godis och dylikt med apelsinsmak. Det här tuggummit passade därför inte min smak som barnen brukar säga när det är något som inte faller dem i smaken.

Friggs riskakor Chiafrö & Havssalt – hur var det med det där att det är arsenik i riskakor och ris. Det blossade upp som en nyhet, men sedan har det varit knäpptyst. Vi mumsar i oss av riskakorna för de är härligt tunna och krispiga och håller tummarna att vi inte får i oss något olämpligt.

Friggs Miniriskakor med mörk choklad – försvinnande goda och ekologiska, bara en så’n sak! Gott inte så sött lördagssnacks!

Bellarom Ristretto Espresso – kaffekapslar till Nespresso som finns på Lidl. Vi har en Nespresso och hurrar! Äntligen slipper vi bege oss in till stan eller beställa på nätet! Själv är jag inte någon kaffemoster, men andra som är det gav fina betyg.

Testa testagram du med.
”Testagram är en prenumerationstjänst som låter dig upptäcka spännande produktnyheter som lanserats i detaljhandeln för endast 99 kronor/box. Ett bekvämt och roligt sätt att vara nyfiken, pröva nytt och utmana gamla vanor. Boxen kommer successivt att anpassas efter din personliga profil.”

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.