Det ljuva 40+ livet

Ceviche med Salma, lime, chili & avocado

insta_salmaEnkelt, gott, nyttigt och snabblagat. Kan det bli mycket bättre? I min familj älskar alla salmalax och det säger bara ”slurp” innan allt är slut!

Ceviche på Salmalax

  • 125 g Salma loin
    1 avocado
    1 lime saft + skal
    1/2 tunt skivad rödlök
    1/2 msk chiliflakes (efter smak givetvis)
    några korianderblad
    salt och svartpeppar
  • Skär salman i kuber och lägg i en skål. Riv skal av limen och pressa ut saften. Blanda i övriga ingredienser och rör om. Låt stå en stund eller servera genast. Lägg upp i portionsformar Det här blir en perfekt liten förrätt till fyra personer.

    Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

    Kommentarer

    Lämna ett svar

    Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.