Andra semesterveckan – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Andra semesterveckan

Cykelturer, blåbär, blixt och dunder. Så kan man sammanfatta andra semesterveckan.
Måndag: Cykeltur på ca 5 km med ett glasstopp som mål. Det visade sig att några klasskompisar till barnen var hemma och det blev sedan lek hela eftermiddagen. Jag servade barnaskaran med hemmagjorda fiskpinnar och jordgubbsmilkshake.cykeltur1
Tisdag: Vädret var ok så vi cyklade till vår sjö och badade en stund. T.o.m jag kom i vattnet denna gång, mitt premiärdopp, och simmade kanske 50 meter. På kvällen var vi på en trevlig after work hos grannen med somriga drinkar och smaskiga tillbehör.
Onsdag: Började dagen med ett träningspass  ute på tomten med hjälp av Casalls app. 

Sedan cykelytflykt. Nu börjar Lillasyster verkligen få kläm på cyklandet och vi vågade oss ut på en riktig långtur. Runt om oss dånade åskan, men solen sken större delen av dagen. Turen gick till playa del Ingarö. På eftermiddagen lekte barnen med sina klasskompisar igen.cykeltur2
Torsdag: Regn, rusk och åska. Tillverkade kokosglass enligt önskemål från sambon. Men på kvällen klarnade det upp och vi åkte till Älgö där vi blev bjudna på grillmiddag i solskenet och sedan en liten jam-session till piano och gitarr inomhus.semestergrill
Fredag: Regn och tråk. Lärde barnen att göra maränger. Lakritsmaränger är favoriten!
marang
Lördag: Shopping för att ordna med växtbelysning på vår framsida kombinerades med lördagsgodisinköp. På eftermiddagen fick jag med mig familjen ut i blåbärsriset och vi lyckades få ihop hela tre liter. Efter middagen tittade hela familjen på film till sent (bl.a Burlesque till 00:40?!).
Söndag: Pallrade mig upp redan klockan 9, men jag var tvungen att ställa klockan. Crosstraining en timme satt skönt. Dagen följdes och avslutades med skönt häng hos vänner i Sollentuna. Barnen badade som fiskar i det 27 gradiga vattnet medan vi satt och tittade på i täckjacka. På grund av kyla fick middagen intas inomhus. En fantastisk helgrillad fläskkarré avnjöts tillsammans med hemslagen bea och grillade grönsaker. Hemfärd vid midnatt. Nu är dygnsrytmen totalt förvriden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.