Det ljuva 40+ livet

Matholmen

matholmen
På helgerna fram till september pågår street food marknaden MATHOLMEN på Skeppsholmen.
I helgen var det premiär och i söndags gjorde vi ett besök bland alla foodtrucks som hade parkerat på baksidan av Moderna Muséet med utsikt över Djurgården.

matholmen_1Det var runt 20 grader i skuggan och solen gassade på bra och det blev svettigt i köerna till bilarna. Barnen satsade på ett säkert kort, Thaimat, medan jag tog en cajun pulled pork burger. Thaimaten gick snabbt att få medan burgaren från Soul food lät vänta på sig.
Vi sökte upp en plats i skuggan, vilket i avsaknad av parasoll på det temporära ”torget” fick bli under ett träd på en mur.

Maten var god och det är en matmarknad med potential. Läget är det inte något fel på, stämningen var god och det var mysigt med solstolar längs kajen.

Jag hade gärna sett att bilarna stod lite närmare varandra och inte så utspritt. Sedan behövs parasoll, särskilt nu när temperaturerna kommit över 25 grader. Och så gärna någon aktivitet för barn.

hybridbussDet händer mycket på vattnet mellan Skeppsholmen och Djurgården. Den här amfibiebussen var ju klart lite spännande att se när den tuffade förbi.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.