Det ljuva 40+ livet

Nytt personligt rekord

Nike womens 10k StockholmIgår var jag med om det absolut roligaste och häftigaste lopp hittills. Mycket tack vare det coola och påkostade arrangemanget, men också för att jag slog personligt rekord på milen. Min tredje mil genom tiderna och min tredje löprunda i år.

nike womens 10 k Stockholm RadcliffKungsträdgården var racets samlingspunkt med ett stort evenmangstält, en enorm scen och en massa kringarrangemang. Här uppsnack med två av världens främsta maratonlöpare.

nike womens 10 k Stockholm 3Uppvärmning med bl.a. Icona Pop. Väntan i startfollan med mängder av peppande skyltar. Välbehövlig stretch och massage då mitt löparknä började spöka efter 9 km.

Nike womens 10 k Stockholm2De här grymma brudarna slöt jag upp med på efterfesten där vi välförtjänt skålade i bubbel.

ResultatVilken adrenalinkick. Jag är så himla nöjd och glad!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica Sundberg

    Du är grym!!! Jag hade också en startplats men orkade inte ta mig in *skämskudde* Bjöd på middag hemma istället 🙂 Kanske du får peppa mig inför nästa lopp!!! Kram!