Finlandskryssning med Samir & Viktor – Det ljuva 40+ livet

Det ljuva 40+ livet

Finlandskryssning med Samir & Viktor

Förra veckan begav vi oss iväg på en spännande resa. En resa som vi aldrig har gjort tidigare tillsammans hela familjen.

finland siljaVi reste i sällskap med kryssningserfarna vänner och tur var väl det annars hade vi nog varit bra vilsna på Tallink Silja Galaxy.

De hade bokat bord med bästa utsikten, fixat med rabattkuponger och visste exakt var man borde befinna sig vissa tidpunkter.

Medan båten tuffade ut från Stockholms skärgård avnjöt vi middag på fiskrestaurangen Lobster. I väntan på maten gick tjejerna poängpromenad och efter maten var det prisutdelning i barnhörnan.

finland showdrinkKvällen fortsatte med shopping och show. Skickliga och otroligt viga dansare gav järnet på scenen tyvärr var musiken inte den bästa och det var lite för sexig dans med tanke på att det var en del barn i publiken.
Vid midnatt entrade kvällens huvudakt scenen; Samir & Viktor.
.
De öppnade med senaste låten “Success”, som lät ungefär som Groupie och Groupie var näst på tur vilket förvånade mig. Den största hitten redan som nummer två. Tredje låten ut var…. Success – igen! och fjärde…jo, du gissade rätt “Groupie” igen. Nu tröttnade t.o.m. barnen och vi gick tillbaka till hytten till tonerna av “Success”, som de körde en tredje gång.
finland samirVi sov väldigt gott i vår hytt, så gott att vi missade frukosten. Vi höll t.o.m. på att missa bingon, men hann i grevens tid och tur var väl det för Storasyster hade fru Fortuna vid sin sida och kammade hem EUR25.
Sedan följde lunchbuffé till frukost följt av bad och shopping. Resan avslutades med Grand Finale Show som var bättre än den kvällen innan. Bättre musik och bättre mer barnvänlig dans. 18:15 ankom vi åter Värtahamnen efter nästan 24 timmar till sjöss.
Barnen var mycket nöjda med resan och kan absolut tänka sig att göra om den en vacker dag. Själv tycker jag att det var över förväntan och kan tänka mig att hänga på igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.